Pierce Brosnan aka James Bond 007 je odličen igralec, ki se ga, poleg že omenjene vloge, spominjamo tudi iz filmov: Mrs. Doubtfire, Mars Attacks, The Thomas Crown Affair, Dante’s Peak, The Matador, Mamma Mia!,…

Zadnje dni me Pierce gleda iz raznih jumbo plakatov, časopisov, gledam ga na televiziji in sem presenečen. Namreč, ko sem prvič videl jumbo plakat z njegovo podobo, sem bil prepričan, da je to “spoofza županske volitve, ki so se včeraj končale.
Vendar temu ni bilo tako. Moški, ki je bil ambasador ur Omega, je postal “prepoznavni obraz” za Spar Premium program, ki naj bi bil “najboljša in najdražja” ponudba, ki jo premore Spar. In temu primeren obraz je Pierce Brosnan.

Zanimiva poteza Spara, malce manj Pierca – ali je temu kriva recesija ali so za to potezo kakšni drugi vzgibi pa je samo ugibanje.

6 Responses to Pierce Brosnan in Spar Premium – recesija je očitno kul!

 1. abcd pravi:

  Smo postali kot Japonci. “Dovolj vzhodno,” da ne bo nihče opazil… vsaj za Američane. :)

  http://www.japander.com/

  Oz. konkretno njegova stran: http://www.japander.com/japander/brosnan.htm

 2. markopigac pravi:

  Done that, me je trofo, vprašanje pa je, če bom v Šparu kupoval te izdelke.

 3. sqjam pravi:

  tale T-bone steak stane preko 25€

  Mene tale zrezek z druge strani planeta ne bo videl :)

 4. Kup pravi:

  Jaz sem pa prav iskal te izdelke na policah, ker pač nisem eden izmed tistih, ki gleda samo na ceno in kupuje vsak “cenen šrot” ampak jih je izjemno malo. Krekerji za 2€ me niso prepričali, kupil sem edino “premium” pršut za 4.5€ in moram priznati, da je res premium. Dobra zadeva. Naj samo povečajo ponudbo izdelkov, ker trenutno je res porazna. Drugače pa pohvalno! Čimveč bio&premium izdelkov pa bom večkrat obiskal Spar. Revna raja pa naj se še naprej baše z izdelki iz Eurospina.

 5. Luka pravi:

  Tole je sicer marketinška akcija Spar AT, ki pokriva poleg nas še CZ, HU (okoli 600 trgovin), CRO in severni del Italije.

 6. Dusan pravi:

  Se mi zastavi vprašanje Ali Pierce Brosnan je pehtranovo potico? takle mamo ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.