Perutnina Ptuj: Razumemo piščance! Verjetno je še kdo začudeno pogledal oglas za Perutnino Ptuj, ki očitno razume piščance in to pokaže tudi v oglasu. No, ne samo da razumejo piščance, tudi uvajajo napreden standard – PPR (premium piščančja reja), ker razumejo piščance.

#wtf. Ampak štekam. Vsak oglas, o katerem se govori, je kul oglas, kajne? To zgodbo najbolj prodajajo marketingarji, ki jim ne uspe narediti odlične akcije na drug način. Tudi razumem, da se Perutnina Ptuj zavzema za pravice piščancev, saj je to v njihovem primeru vir zaslužka – ja, mrtvi piščanci, ki jih razumejo so odlično sporočilo tega oglasa, ki so ga zaspinali na zanimiv način.

Da premium piščančje reje niti ne omenjam. Itak bodo sedaj otroci svoje starše napadali v trgovinah, da hočejo jesti piščance iz premium piščančje reje, ker jih Perutnina Ptuj razume. In te živali srečno živijo do konca svojega življenja na svobodi, kajne?

Tale oglas se mi zdi precej čuden in prav zanima me, kdo ga je potrdil znotraj Perutnine Ptuj. Namreč vsak, ki ima vsaj kanček smisla za realnost, bi ga lahko dal testirati parim svojim prijateljem in bi skoraj 100% dobil enak odgovor – #wtf. Vendar ne. Ideja je briljantna. Izvedba je še boljša. Medijsku budget imamo. Dejmo zakupit in dejmo zapolnit vse kanale s takšnim oglasom. Saj, če se ne bo povečala prodaja, bomo imeli pa zelo velik engagement, kar pa tudi šteje. Ali je to negativna konotacija sploh ni pomembno, pomembno je, da se o tem govori.

Jeap. Sicer že dolga dolga leta nisem jedel piščanca, niti izdelkov Perutnine Ptuj. Po tem, pa lahko mirno zapišem, da jih še zelo zelo zelo dolgo ne bom.

Agenciji, ki je sproducirala tole pa želim veliko uspehov v nadaljnem poslovanju! Tole je zaprmej za “kanskega leva”!

V Perutnini Ptuj se z rejo piščancev ukvarjajo že 110 let, zato lahko samozavestno rečejo, da piščance razumejo. To dokazujejo tudi z uvajanjem standarda premium piščančje reje, ki piščancem zagotavlja takšne življenjske pogoje, da lahko razvijejo svoje naravno vedenje in so zato tudi bolj zdravi.

Perutnina Ptuj: Razumemo piščance

Perutnina Ptuj: Razumemo piščance