Planking.si – blog, kjer lahko oddate svoje planking fotografije

Uspelo mi je – postaviti blog namenjen ljubiteljem plankinga, oz. plankanja v Sloveniji, kjer lahko vsak doda svoje fotografije plankanja. Vendar pred začetkom plankanja svetujem, da si vsak, ki se odloči za ta šport prebere “nasvete”.

Objave na planking.si so moderirane, kar pomeni, da jih moram jaz ročno potrditi, kar včasih traja dlje, drugič manj. In še enkrat – planking je lahko nevaren šport, ki lahko povzroča odvisnost, ali pa povzroči resne poškodbe. Plankanje je na lastno odgovornost, predvsem pa bodite pazljivi, da s plankanje ne uničujete predmetov na katerih plankate, narave, itd.. Plankanje mora postati olimpijska disciplina!!

Prav tako pa lahko spremljate planking na Twitterju – Plankingsi, ali na Facebooku Planking – Plankanje. Za domovino, s plankanjem naprej!

Klik na fotografijo za obisk planking.si bloga

  1. Kljub temu, da si napisal sestavek o prostovoljnem sledenju tvojega bloga, ti lahko z gotovostjo trdim, da imaš resne probleme.

    Lep dan!
    Kaja

  2. Ali lahko prosim postaviš še spletno stran uriniram.si, kjer bi lahko objavljali slike lulanja na nenavadnih krajih? Jaz imam posnetek iz Velenja in to pred mestno hišo, kjer je baje zagrožena kazen za tako dejanje v višini 200 €.

  3. Eh, folk, chill. Gre pač za smešno numnost, ki se jo grejo in ta folk nima nobenih problemov.

    Had, mi bomo pa plankal naprej! :)

  4. Bah, edini pravi car je, kdor gre na koperbahnske glajze plankat za kakšne 0.25h. Temu pa direkt iz Belgije naročim plato pira po želji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja