To, kar se je danes zgodilo v parlamentu, je dno dna. No, saj se ni zgodilo prvič, smo pa znova dobili dokaz, da so poslanci SdSa nad vsemi ostalimi, saj so družno zapustili parlamentarno sejo, ker se niso strinjali z vodenjem seje. Ob tem se mi zastavlja preprosto vprašanje – kaj se zgodi, če delavec zapusti svoje delovno mesto sredi dneva, ker se je pač tako odločil? In to velja za desne, leve ali pa binarne …

Predstavljajte si, da pridete v službo in ker vam ni všeč delo, ki ga morate tisti dan opraviti, ali pa vam ni všeč direktor, ki vam da delovne naloge, se odločite, da boste zapustili delovno mesto in preprosto odkorakate iz pisarne.

Kako bi vas gledal direktor podjetja v takšnem primeru? Pred leti sem bil priča takšnemu dogodku, vendar je oseba naslednji dan sama prišla nazaj v pisarno in povedala, da ni ravnala prav in da razume,  da to ni pravi odnos. Ker je sam spoznal, da ni sposoben in kos nalogam, ki jih mora opravljati, se je odločil, da bo prekinil delovno razmerje.

Zakaj so poslanci “svete krave”, ki se jim tolerira vse? Zakaj za njih ne veljajo pravila kot za vse ostale “plebejce”? Zakaj za takšno potezo, ko se odločijo, da bodo zapustili parlamentarno sejo ne dobijo “črne pike”. In ko dobijo tri “črne pike”, enostavno in preprosto odletijo. Če jim ne paše biti na delovnem mestu, pač jim ni treba biti v tej “službi”.

Dolgo časa sem bil prepričan, da bi morali “parlamentarci” biti tisti, ki bi s svojimi dejanji kazali odnos do ostalih ljudi, predvsenm pa  bi se morali svojemu “stanu” spoštljivo obnašati. Ja, motil sem se, saj je ravno parlament in posamezniki pokazatelj manjka kulture, ki jo imajo nekateri “politiki”, ki že leta in leta gulijo sedeže v parlamentu, ker je to pač “fajn in zabavno”. Seveda, saj to delajo na naše stroške.

parlament zenske svoboda