Aleksandra Pivec Desus Aleksandra Pivec Desus

Janez bo Pivčevi dovolil prestop še dveh poslancev v njeno stranko in bo šla lahko na volitve brez zbiranja podpisov

Včeraj sem med gledanjem Odmevov izvedel, da ima stranka SMC (politična trupla) poslanko Matejo Udovč, ki je prestopila v stranko dokazano koruptivne Aleksandre Pivec. Dejansko sem moral poguglati, če ta poslanka res obstaja. In glej ga šment – res je! Očitno se je Janez odločil, da posodi eno poslanko Pivčevi, ki mora tako pridobiti še dva poslanca, da bo lahko šla na volitve brez zbiranja podpisov in bo lahko vložila listo kandidatov. In ne dvomim, da ji Janez ne bo naklonil še dve politični trupli pred volitvami. Stavim na poslanca Desusa.

Upam, da je sedaj končno postalo jasno, da je stranka Aleksandre Pivec – Naša dežela, stranka desnega političnega pola. Da gre pri tem za oportunizem Janeza, ki tako pripravlja svojo vojsko pred volitvami. Sicer si ne znam predstavljati prestopa “fantomske” poslanke, ki je par mesecev pred volitvami prestopila iz ene stranke v drugo – ki je ni v parlamentu.

Škoda, ker nimamo zakonov urejenih tako, da bi tak prestop enostavno pomenil, da ta poslanka odleti iz parlamenta. Ali pa, če se spremeni stranka, kot se je v primeru SMC, da celotna strnka odleti iz parlamenta. Ker ljudje niso volili za Konkretno, ampak za SMC, ki jih je nategnila kot so bili dolgi in široki.

Zakaj je novica o prestopu “fantomske” poslanke sploh dobila prostor v Odmevih? Ker lahko. In ker RTV Slovenija obvladuje desnica. Ker bo vsak dan več takšnih informacij, ki so povsem nepomembne, ampak so pomembne za desnico, njihove spin “dohtarje” in za ustvarjanje javnega mnenja.

Vsakomur, ki ni včeraj privlekel na svet je jasno, da si želi Pivčeva dobiti tri poslance, da ji ne bo potrebno zbirati podpisov volivcev. In glede na to, da se je dolgo časa trudila za Janeza, ji bo on to sedaj poplačal. En prestop se je že zgodil, še dva se morata. Kot sem zgoraj omenil – stavim na poslanca Desusa.