Aleš Primc, ki je do sedaj izrekel že veliko nebuloz, vendar mu mediji še vedno dajejo prostor za njegove izjave, je včeraj znova presenetil. Tokrat je šel celo tako daleč, da je v zgodbo vpletel Lionela Messija:

Predstavljajte si, kaj bi bilo, če bi Brazilija iz nekih nezakonitih, samovoljnih razlogov zaprla Lea Messija? Točno to se je zdaj zgodilo v Sloveniji.

To, da Janeza Janšo nekateri primerjajo z Nelsonom Mandelo in da ga drugi primerjajo z Rudolfom Maistrom še nekako preživim, vendar ko se dela primerjava z Lionelom Messijem, pa zastrižem z ušesi in se vprašam po stanju človeka, ki to izjavi. Da tega, da je Leonel Messi Argentinec in nima nobene veze z Brazilijo niti ne omenjam, kajti za Primca je edino pomembno, da pove kakšno nebulozo in da ima občutek svoje superiornosti. No, tudi to, da igra Messi za Barcelono in nima veze z Brazilijo ni pomembno. Pač je moral nekaj izreči in je mimosunil.

Aleš Primc, preden naslednjič izjaviš karkoli pred kamerami, premisli. Smešno je, če se ti smeji cela Slovenija v tem času, ko je nogomet ena izmed najpomembnejših stvari, ki se dogajajo v državi.

p.s.: v vsem žaru pisanja sem zapisal Leonel, namesto Lionel. Vsem prizadetim se globoko opravičujem in obljubim, da bom danes gledal fuzbal :)

sova