Aleš Primc, ki je do sedaj izrekel že veliko nebuloz, vendar mu mediji še vedno dajejo prostor za njegove izjave, je včeraj znova presenetil. Tokrat je šel celo tako daleč, da je v zgodbo vpletel Lionela Messija:

Predstavljajte si, kaj bi bilo, če bi Brazilija iz nekih nezakonitih, samovoljnih razlogov zaprla Lea Messija? Točno to se je zdaj zgodilo v Sloveniji.

To, da Janeza Janšo nekateri primerjajo z Nelsonom Mandelo in da ga drugi primerjajo z Rudolfom Maistrom še nekako preživim, vendar ko se dela primerjava z Lionelom Messijem, pa zastrižem z ušesi in se vprašam po stanju človeka, ki to izjavi. Da tega, da je Leonel Messi Argentinec in nima nobene veze z Brazilijo niti ne omenjam, kajti za Primca je edino pomembno, da pove kakšno nebulozo in da ima občutek svoje superiornosti. No, tudi to, da igra Messi za Barcelono in nima veze z Brazilijo ni pomembno. Pač je moral nekaj izreči in je mimosunil.

Aleš Primc, preden naslednjič izjaviš karkoli pred kamerami, premisli. Smešno je, če se ti smeji cela Slovenija v tem času, ko je nogomet ena izmed najpomembnejših stvari, ki se dogajajo v državi.

p.s.: v vsem žaru pisanja sem zapisal Leonel, namesto Lionel. Vsem prizadetim se globoko opravičujem in obljubim, da bom danes gledal fuzbal :)

sova

10 Responses to Aleš Primc – Janeza Janšo primerjal z Brazilcem Lionelom Messijem

 1. Proofreader pravi:

  Mediji pa to nekritično objavljajo.

  Podobno kot Rodetovo izjavo:

  »Gandi je zmagal volitve, ko je bil v ječi, prav tako Mandela.«

  Dejansko pa je bil Mandela že štiri leta na prostosti.

 2. Eksistenca pravi:

  Mislim, da je hotel povedati, da bi zaprli Messija med igranjem na SPu v Braziliji.

 3. Hans pravi:

  Ma, katere primerjave, adijo pamet. Zdaj še samo manjka, da se oglasi kaka argentinska mamca in reče, da njena slika Janše toči krvave solze. Janša je zelo daleč od oseb s katerimi ga primerjajo. Tudi zelo daleč od mene, ko mi grozijo Danes Janša jutri jaz. Jaz nisem lopov in niti kriminalec, tako da se mi to kot Janši ne more zgoditi.

 4. Anonimno pravi:

  Do tvoje luknje očitno še ni segla novica, da se te dni v Brziliji odvija nek veledogodek, kjer sodeluje tudi Messi. Ki torej ravno te dni še kako ima veze z Brazilijo! Btw, večina Brzilcev se boji, da bi jim ravno Messi speljal že zacahnano lovoriko, tako nekako kot neki Urugvajec pred 64 leti, zato si marsikdo potihem želi, da bi se ga kako onemogočilo, npr. strpalo v pripor zaradi suma kaznivega dejanja in se ga po koncu magari izpustilo zaradi “pomote”.

  In če še nisi vedel, Brazilija ima vso pravico, da na svojem ozemlju aretira in zapre KOGARKOLI, ki zagreši kaznivo dejanje, pri čemer ni izjema niti Messi.

  • had pravi:

   bravo.. torej je primerjava z janso se toliko bolj butasta.. kajti on ni bil v tuji drzavi, kajne? a ni smesno, da se sedaj vsi trudijo popraviti lapsus primca, pa se samo se bolj zapleta vse skupaj..

 5. Janč pravi:

  Štuh`ec bo pa Desmond Tutu.

 6. Vili Manili pravi:

  Očitno je pri nas korupcija lažje kaznivo dejanje, da so vsi ti kriminalci že po parih dneh na odprtem oddelku.. Kordež, zdaj Janša..

 7. Janč pravi:

  Popolna diagnoza:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.