Serija Better Call Saul je najbolj gledana premiera serije v zgodovini kabelske televizije v ZDA, saj si jo je 8. februarja 2015, ogledalo preko 6,9 milijona gledalcev. Jutri, 26. februarja, ob 22.00 bo serija Better Call Saul predvajana tudi v Sloveniji in sicer na programu AMC (ki ga sam sploh nimam v shemi kabelskega operaterja).

Better Call Saul je predhodnica “kultne” serije Breaking Bad in se tudi dogaja šest let prej, preden Saul Goodman (takrat še Jimmy McGill) spozna Walterja Whita. Ustvarjalca serije Better Call Saul sta Vince Gilligan in scenarist Peter Gould. Saula Goodmana, glavnega karakterja pa igra Bob Odenkirk.

Dejstvo, da ima serija Better Call Saul na IMDBju oceno 9.4 me je pritegnila, da sem si pogledal prve štiri dele preko storitve Popcorn. Kljub temu, da nisem ljubitelj serij, ker mi preprosto vzamejo preveč časa, je bil tole zelo dobro “naložen” čas. Predvsem pa bo težko čakati teden dni, da bo nov del na voljo in si ga bom z veseljem lahko ogledal.

BETTER CALL SAUL Season 1 | Extended TRAILER | AMC Series

Bob Odenkirk on Better Call Saul

Better Call Saul - nova serija

Better Call Saul – nova serija

3 Responses to Better Call Saul – nova serija

 1. Leon A pravi:

  od kje 8,4 mio?

  verjetno iz podatka: “Ameriško premiero serije si je, kot je izmerila raziskovalna agencija Nielsen Media Research, 8. februarja v ZDA na programu AMC namreč ogledalo kar 4,4 milijona odraslih gledalcev v starosti med 18 in 49 let ter štirje milijoni odraslih gledalcev, starih med 25 in 54 let.”

  ne seštevata se oba podatka, ker je večina itak vključena v obeh…

  pravilen podatek: vse skupaj – 6,9 mio gledalcev

  http://variety.com/2015/tv/ratings/amcs-walking-dead-returns-with-15-6-million-viewers-saul-premiere-solid-behind-it-1201428816/

 2. Anonimno pravi:

  Ne vem, kaj naj ti rečem, Suits, Banshee, Blackilst, si pa mogoče mal mim udaril…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.