Nova24TV je nova televizija, ki so jo ustvarili različni pripadniki desnice. Med ustanovitelji te televizije so tako Janez Janša, Franci Matoz, France Cukjati, Aleš Primc… Še boljša novica za vse pripadnike desnice pa je to, da bo možno delnice Nova24TV kupiti na vseh poštah! Jeap, poleg vse ostale krame, ki jo sedaj dobite v poslovalnicah Pošte Slovenije, boste lahko kupili 30.000 delnic z nominalno vrednostjo 100 evrov.

Kaj pomeni Nova24TV za naš medijski prostor?

Izvršni direktor Nova24TV.si je Andrej Kregar, predsednik upravnega odbora pa Aleš Hojs, odgovorni urednik novih medijev pa je Uroš Urbanija. Definitivno bo ta nova televizija prinesla več programa za pripadnike desnice, prav tako pa bo s tem uresničena želja po kontroliranju enega izmed medijev, kar je bilo že od nekdaj poslanstvo desnice. Kljub temu, da je tudi nacionalka uzurpirana, rajši ne bodo tvegali in si bodo postavili dobro zaledje za vsak primer.

V okviru tega novega medijskega projekta Slovenija ne bo dobila zgolj televizije, ampak tudi radio, ki se bo imenoval Novi radio in bo njegov odgovorni urednik Uroš Novak in pa spletni portal, ki naj bi začel na naslovu http://nova24tv.si/ delovati 15. oktobra.

Očitno ima desnica precej finančnih sredstev, saj je v teh časih precej tvegani ustanavljati televizijo, če nimaš za seboj zaledja oglaševalcev. Ampak niti najmanj ne dvomim, da se jih bo veliko odločilo, da oglašujejo na novih portalih in novi televiziji, saj si bodo s tem odprli vrata do korita, v primeru, da zmaga na naslednjih volitvah desna opcija.

Smešno, pa vendar zanimivo je, da levica ne poskuša s kakšno podobno idejo, da bi si pridobila tudi medijski prostor na spletu, radiu, ali televiziji? Ampak kdo v Sloveniji bi razumel levico, ko še sama sebe ne razume. Desnica jih na področju vsebin prehiteva po desni strani in potem se bomo spraševali, zakaj je stanje v Sloveniji kot je. Ker se vsi ukvarjajo sami s seboj, namesto, da bi nekaj narediti tudi za narod!

Da ne bo pomote, kakšne bodo vsebine – prvi tviti so pokazatelj nivoja komunikacije!

Par tvitov, ki prikažejo, kaj si misli tvitosfera o tem projektu?