Svobodo govora si pripadniki desnice predstavljajo po svoje. Za njih pozivanje k nasilju in žaljenje spada v to kategorijo, ki je v demokraciji ena izmed najbolj izrabljenih besednih zvez. Kako bi lahko bilo drugače, če je to način komunikacije najvišjih predstavnikov desnice in poslancev stranke SDS. In seveda si zvesti podaniki, ki pišejo komentatorje na različnih spletnih straneh dajo duška, da s tem prikažejo, da sledijo svojim “šefom” in jim pomagajo pri diskreditaciji vseh drugače mislečih. Ker svoboda govora.

Vsake toliko časa kliknem kakšno povezavo na tviterju in pristanem na Nova24TV. Ponavadi niti ne preberem članka, kajti vsebina mi je jasna in povsem razumem, da v vsakem “članku” poskušajo vključiti vse in še več – če laž ponavljaš dovolj časa (v vsakem članku), potem bodo ljudje verjeli, da je laž resnica. No, za njihove bralce sicer to niti ne bi bilo potrebno, saj so že itak vnaprej prepričani, da je Nova24TV prva v službi resnice.

Danes ponoči sem kliknil na povezavo, pristal na Nova24TV in namesto samega članka sem raje bral komentarje. Ja, očitno se rad mučim. In ko sem prebral par komentarjev sem ugotovil, da ti komentatorji očitno med seboj tekmujejo kdo bo šel na nižji nivo in kdo bo bolj sovražen in žaljiv. Sicer si ne znam predstavljati tega gneva, ki je v teh ljudeh.

Z drugimi besedami – če dejansko ti komentatorji, ki pišejo takšne komentarje kot so spodaj, dejansko to tudi mislijo, me je strah teh ljudi. Toliko gneva, toliko jeze je v njih, da se čudim, da Slovenija še ni postala druga ZDA – po nasilju in številu ubojev, ki se zgodijo. Predvsem pa se mi zdi nedopustno – ne, ne gre za svobodo govora, da Nova24TV dopušča takšne komentarje, ki so namenjeni samo hujskanju.

Mogoče pa je to njihov edini cilj?! Sicer bi spodnje komentarje, ki pozivajo v nasilju v skladu s pravili, ki jih imajo sami objavljenje na spletni strani tudi odstranili in pisce prijavili za to pristojnim organom. Pozivi k nasilju niso dovoljeni. Komentarji, ki bodo pozivali k nasilju, bodo izbrisani, njihovi avtorji blokirani in ustrezni organi obveščeni.

Tole spodaj so komentarji, ki prikažejo stanje komentatorjev na Nova24TV. In ja, tudi to je Slovenija. In med takšnimi ljudmi živimo:

  • Idiot Gorazd Rečnik, Boštjan Videmšek, in vaši idiotski somišljeniki hitro se obesite da vas ne bomo mi.
  • Naj ta pizda od rečnika malo pride na Štajersko,da dobi eno pohorko ikebano,pa ene dve okol kepe.O unem psihopatu videmšku,pa tak ni vredno izgubljati besed.Ti pizduni pozabljajo,da jih tudi mi plačujemo.
  • Čuješ ti pezde pridi na Štajersko. Pa te vidimo koliko te je v hlačah in se s to tvojo retoriko izpostavi na Štajerskem koncu !!! Govno od novinarja takle pezde, ki nima pojma o zgodovini naroda !!!
  • Videmšek in Rečnik pa nista nič drugega, kot psihopatska drhal, ki bi ju bilo potrebno čimprej spravit v kliniko za mentalno in duševno bolne osebke. Jasno, na zaprti oddelek.
  • Nič drugo ne kaže,kot da se začnemo več z rokami menit.Po kratki in silni debati je še vsak spremenil svoje mnenje.
  • Ma ne v umobolnico. Prihaja čas, ko s takimi še samo na štrik in poteg za za noge za vsaki slučaj. Ziher je sugurno za vsak slučaj, da ne bi se preveč mučil !!!!!!!!!!!!!!! Ha ha ha … e da vas jebe narod. Saj samo to si zaslužite.
  • Mene nemore užaliti ali kakorkoli prizadeti, lajanje takšnih počefurčenih idiotov!