Big Bang Apple Shop

Big Bang je v petek otvoril Apple Shop v svoji trgovini v BTCju. Dogodek sam po sebi ne bi bil nič posebnega, če ne bi na dan otvoritve kupcem ponudili velikih popustov (do 29%) in s tem poskrbeli za otvoritev, ki je že dolgo časa ni bilo. Namreč množica ljudi je pred Big Bangom v BTCju čakala že uro pred uradno otvoritvijo in kljub temu, da je bilo veliko prodajalcev, se je vrsta čakajočih čez dan samo še povečevala.

Big Bang je že pred tem prodajal Apple računalnike in naprave, vendar del namenjen Apple izdelkom ni bil tako lično opremljen in mu niso dali toliko teže, kot jo ima sedaj. Tudi njihovi prodajalci so šli skozi različna izobraževanja, da lahko strokovno pomagajo kupcem.

Na dan otvoritve je bilo zanimivo opazovati kupce, ki sploh niso pregledali ponudbe Apple, ampak so šli direktno na blagajno in kupili željeno Apple zadevo. Jeap. Apple izdelki se še vedno prodajajo brez enormnega vložka v oglaševanje. Kljub temu, da je v BTCju to že tretja trgovina, kjer se dobijo Apple izdelki, je očitno dovolj prostora za vse!

Komentarji so zaprti.