V zapisu Roman Leljak / Ribič ni enako Ribičič sem pisal o načini diskreditacije, ki je vsem že dobro znana. Jeap. Imel sem prav. Danes je zgodba dobila epilog. Reporter je odstranil članek (klik), vendar Google še vedno hrani vsebino (klik).

Seveda se je odzval tudi Roman Leljak, verjetno je imel danes kup problemov s svojimi “nadrejenimi”, ki jih je razočala, na Twitterju, kjer je razložil vse skupaj. Seveda ni šlo brez spina, ki je bil pričakovan in seveda ni šlo brez dodatnih pojasnil, ki pa z dejansko situacijo nimajo ničesar skupnega.

Sicer nisem strokovnjak za zgodovino, kot očitno tudi Roman Leljak ni, ampak OZNO je vodil Mitja Ribičič, ki je pokojen od leta 2013, njegov sin Ciril Ribičič pa pač ne! Ampak tudi to je način diskrimancije, ki se ga taisti Roman Leljak še vedno gre, kljub temu, da smo mu včeraj dokazali, da ne zna brati in se je poskušal rešiti s tem, da je obdolžil “tipkarico”, da je naredila napako.

Do kdaj bomo še prenašali takšna podtikanja. Namreč verniki desnice so včeraj odpirali šampanjce in se veselili kronskih dokazov, ki pa so takoj padli v vodo. Predstavljam si, da je moralo biti danes moreče v štabu SDS in da je Roman Leljak poslušal pridigo. Ker je škodo treba sanirati, je to zopet storil na način, kjer je vse skupaj poskušal podtakniti.

Upam, da bo Ciril Ribičič tožil Romana Leljaka (ups.. pa saj človek nima ničesar) za klevetanje, laži in podtikanja. Namreč jaz bi pričakoval javno opravičilo v medijih, ampak Roman se gre naprej svoj boj / podtikanja, ponarejanja dokazov, predvsem pa je še enkrat dokazal, da ko je stisnjen v kot, da dela napake.

Toliko o verodostojnosti dokazov, ki jih prikaže desnica in njen “raziskovalec” Roman Leljak!

reporter

3 Responses to Ni bil Ribičič, bil je Ribič / potvarjanje zgodovine Romana Leljaka

 1. Peter pravi:

  Tudi mene zanima zakaj se teh “talentiranih” ponarejevalcev še ni tožilo. Toliko neumnih in očitnih ponaredkov ter laži, pa se jih tolerira.

 2. Okilas Fergor pravi:

  Joj, zmotil se je. Pa kaj?

  A ni bolj važna dejanska vest, da so zločinski partizani ubili mladoletnico?

  Odgvorne se bo (verjetno) že našlo (kar seveda ni v interesu potomcev komunistične morilsko zločinske nomenkleature, ki vlada še vedno danes) ampak upamo na najboljše.

  Pomembno je, da se razgali rdeče izdajalce in morilce, ki so v imenu revolucije pobijali lastne sonarodnjake, da se poimensko pove za tiste abotne primitivce rdeče, ki so še živi.

  Da se jim sodi in ZAPRE ZA VSE VEČNE ČASE.

  V tem duhu je treba podpreti delo Leljaka, ki je očitno eden izmed redkih, ki omogoča RESNICI na plano.

  • had pravi:

   ne. ne gre se za mladoletnico, ce ne razumes poante..

   zapre? koga? ljudi, ki so pokojni ze dvajset in vec let? ali koga?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.