Obstajajo invalidi in obstajajo mentalni invalidi. Obstaja tudi astrologinja Ema Kurent, ki piše kolumne. In v zadnji se je razpisala o parkiranju in privilegijih – priznala je, da ona parkira na parkiriščih za invalide in da tistim, ki jo opozorijo na njeno dejanje, če je slabe volje pokaže tudi sredinec.

Da, prav ste prebrali. Ema Kurent pač ne priznava zakonov in jih krši. Tako, da parkira na parkiriščih za invalide. Ker ona meni, da je za njih rezervirano preveč parkirnih mest. In seveda v svoji kolumni ni mogla mimo tega, da bi razložila še svoj pogled na invalide in da bi morala biti parkirišča tudi za ženske, pa starejše, pa za tiste z več otroki. No, Ema Kurent ne opazi v trgovinah invalidov, torej jih ni.

Ko sem bral njeno kolumno sem se spraševal, če gre slučajno za provokacijo s katero želi pridobiti pozornost. Pa vendar ne gre za to. Gre za njeno dejansko mentaliteto. In ko sem verjel, da se nižje še ne more spustiti, sem odkril, da je na Facebooku objavila užaljen odgovor vsem, ki so jo “napadli” zaradi njenega početja.

No, pa saj mi je sedaj nekaj postalo jasno – ženska je astrologinja in prodaja to ljudem. In verjetno, če bi pogledala v “nebo”, bi ji bilo jasno, da doživela precej hladen tuš zaradi svoje kolumne, kjer je zgolj in samo priznala, da si pač tudi ona zasluži svoje parkirišče pred trgovino. Ker po svoje tudi ona sodi med invalide … Ampak med druge vrste …

Od urednikov revije Lady pa pričakujem, da prekinejo sodelovanje s takšno sovražnico invalidov, kajti tole njeno pisanje ni nikomur v čast. Še najmanj reviji v kateri je kolumna objavljena …

p.s.: očitno Ema Kurent ni več kolumnistka revije Lady …