Lucija Usaj parkira Audija na prostoru za invalide na Partizanski ulici v Velenju1 Lucija Usaj parkira Audija na prostoru za invalide na Partizanski ulici v Velenju1

Lucija Ušaj parkira na prostoru za invalide na Partizanski ulici v Velenju

Zakaj lahko Lucija Ušaj parkira svoje vozilo na prostoru za invalide na Partizanski ulici v Velenju brez oznake za invalida Lucija Ušaj, soustanoviteljica stranke DOM, sicer pa pred tem velika zagovornica Janeza Janše, se očitno požvižga na pravila in zakone. Ali pa zanjo ne veljajo enaka pravila?

Lucija Ušaj zadnje čase polni strani določenih medijev zaradi “vojne” z Bernardom Brščićem. Gre za nerazčiščene stvari med njima in za javno pranje “umazanega” perila.

Spodnje fotografije so iz Velenja. Lucija Ušaj je svoje vozilo znamke Audi parkirala na Partizanski ulici na prostoru za invalide, pred trgovino in odšla v trgovino. V vozilu ni bilo parkirne karte za invalida.

Sicer sem ji na tviterju zastavil vprašanje glede tega, pa vendar mi ni odgovorila – mogoče je krivda v tem, da me je blokirala. Dejansko me je zanimalo zakaj bi nekdo parkiral svoje vozilo na prostoru za invalide, če je na zelo velikem parkirišču pred trgovino še veliko praznih parkirnih mest.

Vsekakor pa takšno dejanje ne more biti v ponos pravnici, kajne? Če dobim njen odgovor glede parkirne karte za invalide pa dopolnim tale zapis.

Lucija Usaj parkira Audija na prostoru za invalide na Partizanski ulici v Velenju1
Lucija Usaj parkira Audija na prostoru za invalide na Partizanski ulici v Velenju1
Lucija Usaj parkira Audija na prostoru za invalide na Partizanski ulici v Velenju2
Lucija Usaj parkira Audija na prostoru za invalide na Partizanski ulici v Velenju2
  1. Sori, ampak ona je invalidka (mentalna), le da je tolk invalidna ke u mozeg, da je pozabila svoj avto označit z dovolilnico.
    V bistvu vsi mentalni invalidi parkirajo na teh parkiriščih brez invalidskih dovolilnic, res čudno ;)

Komentarji so zaprti.