Bernard Brscic Norma Korosec koncno imamo pravi par na politicni sceni Bernard Brscic Norma Korosec koncno imamo pravi par na politicni sceni

Bernard Brščič + Norma Korošec / končno imamo pravi par na politični sceni

Včeraj zvečer je “završčalo”. Bernard Brščič in Norma Korošec sta po poročanju revije Reporter nov par na politični sceni. Bernard naj bi zapustil družino in vse skupaj naj bi šlo tako daleč, da je Lucija Šikovec Ušaj na tviterju zapisala, da je stranka DOM pred razpadom. Tista stranka, ki na volitvah ni dobila skoraj nič glasov.

Za politično stranko mi je vseeno. Mi je pa toliko bolj zanimiv del o romantiki med Bernardom Brščičem in Normo Korošec. V bistvu bi mi bilo popolnoma vseeno za to zvezo, če ne bi bila Norma zagovornica tradicionalnih krščanskih vrednot in če ne bi stala ob boku Alešu Primcu, ko je pridigal o teh stvareh.

Očitno se največ poje zarečenega kruha in če karkoli od tega drži, je to dober pokazatelj, da je ljubezen nad vero in nad prepričanjem. Z veseljem bom spremljal njune odzive. Predvsem pa pričakujem, da se bosta kmalu “golobčka” poročila, da ne bi slučajno nečistovala pred poroko. Saj tega se ne sme početi, kajne? In kako se kaj počuti Norma, ko je uničila družino? To se mi ne zdi najbolj krščanska poteza?

Sicer pa jima želim srečno pot. Predvsem naj pozabita na politiko in njuno retoriko in se sedaj posvetita drug drugemu. Veliko več bosta imela od tega, kot pa če bosta še naprej poskušala s poceni populizmom, ki se na koncu izkaže za “bullshit”.

In če je kdo potegnil paralelo s kakšno “žajfnico” … Ni se veliko zmotil. Tole je še boljše!

Bernard Brscic Norma Korosec koncno imamo pravi par na politicni sceni
Bernard Brscic Norma Korosec koncno imamo pravi par na politicni sceni
  1. Who cares, načela in vrednote pač podlegajo hormonom. Meni je ta trač moteč na tem res zanimivem blogu.

Komentarji so zaprti.