Z včerajšnjim praznovanjem, na katerem so obiskovalce pogostili s svojimi picami, prigrizki in penino, je italijanska picerija in restavracija Capriccio obeležila svoj 1. rojstni dan. V restavraciji, ki z italijanskimi dobrotami razveseljuje domačine in turiste na Trubarjevi 52 v Ljubljani, so v prvem letu spekli kar okoli 40.000 pic.
Lahko se pohvalijo, da so jih v tem času obiskali gostje z vseh celin sveta, med njimi je bilo tudi mnogo znanih ljudi, od Maria Galuniča in Sebastiana Cavazze do ruske odbojkarske reprezentance, ki se je pri njih oglasila v času nedavne slovenske odbojkarske vročice.
“Doslej smo že investirali v več izboljšav lokala, recimo v klimatizacijo, v prihodnje pa načrtujemo renovacijo terase na Znamenjski ulici ter ureditev notranjosti restavracije, da bo še bolj prijetna in gostom prijazna. Neprestano pa nadgrajujemo tudi svojo ponudbo prave italijanske hrane. Nedavno smo v svojo ponudbo dodali pico, imenovano črni biser, pri kateri v testo dodamo aktivno oglje, v kratkem pa načrtujemo tudi dopolnitev svoje ponudbe sladic in toplih jedi,” je povedal Stefano Rado, lastnik Capriccia, ki se je v Ljubljano preselil iz Padove.
Ponosni so na to, da dobivajo zelo visoke ocene gostov na spletnih omrežjih TripAdvisor in Google Zemljevidi. Na TripAdvisorju so v letu dni dobili 254 ocen, njihova povprečna ocena je 4,5 zvezdic od skupno petih. Na tem omrežju so trenutno uvrščeni na 1. mesto med picerijami, 1. mesto med italijanskimi restavracijami in na 3. mesto med vsemi restavracijami v Ljubljani. Na omrežju Google Maps so prejeli 281 ocen, njihova povprečna ocena pa znaša kar 4,7 zvezdic od petih.