Včeraj je potekal javni posvet o tehnologiji 5G, ki ga je organiziral minister Rudi Medved. Super, kajne? V dvorano pripelješ podobno misleče, ki si med seboj ploskajo in omenjajo teorije zarot, ki so jih videli na Youtubeu, ki diskreditirajo znanost z “neodvisnimi raziskavami”, predvsem pa delajo po povsem predvidljivih scenarijih, ki smo jim priča tudi pri nasprotnikih cepljenja.

Ko je pred časom minister Rudi Medved opozoril na to, da je potrebno biti previden pri uvajanju 5G tehnologije sem zastrigel z ušesi. Ampak razumem. Je pač minister. Ampak vseeno sem bil prepričan, da minister verjame v znanost in znastvene raziskave in ne “strokovnjakom bivalne biologije” in podobnim, ki so imeli priložnost povedati svoje mnenje na javnem posvetu.

Minister Rudi Medved se očitno ne zaveda, da nasprotniki tej tehnologiji ravno z zavajanjem in vedno istimi “neodvisnimi raziskavami” ustrahujejo ljudi in posledično v njih zasadijo seme dvoma. Povsem jasno je, kako poteka ustrahovanje, predvsem pa je jasno, da če laž ponavljaš dovolj dolgo, da ljudje več ne vedo čemu naj verjamejo.

Nasprotniki operirajo s številnimi strokovnjami (če sem prav slišal, je število 280) s celega sveta, ki opozarjajo na tehnologijo 5g. Torej vsi ostali strokovnjaki na svetu pa so na drugi strani in jo zagovarjajo? O čem se torej pogovarjamo?

Kot pri nasprotnikih cepilcev, smešno je, da gre za iste ljudi, je tudi tukaj precej simptomatično eno dejstvo – ne verjamejo znanstvenim raziskavam, ampak verjamejo pa “svojim znanstvenim raziskavam”. Potem pa se je “pejt” karkoli v Sloveniji. Ene in iste besede, ki so preveč prozorne, predvsem pa eni in isti ljudje, ki bodo v Sloveniji pripeljali strokovnjake in ki bodo dokazali, da je tehnologija 5G škodljiva.

Taisti ljudje, ki imajo v svojih žepih mobilne telefone, se bojujejo proti tehnologiji 5G. In potem so med njimi takšni, ki so videli v baznih postajah Directed Energy Weapon (), da o strokovnjakih iz bivalne biologije niti ne izgubljam besed.

Super je bilo tole minister Medved. Za tiste, ki nasprotujejo razvoju in tehnologiji 5G. Dobili so spet možnost deliti svoje strahove in obračunavati z vsemi, ki ne mislijo tako kot oni. Super je minister Medved, da dovolite, da se na takšnih javnih posvetih lahko obračuna z znanstveniki in strokovnjaki, ki imajo več pojma kot ti, ki so o 5G prebrali na internetu.

Predvsem pa me skrbi, če bo minister Medved sedaj za vsako novost dal možnost javne polemike in bo s tem odprl vrata teorije zarot vsakič znova. Saj je preprosto, kajne? Ali pa je minister Medved zgolj želel povedati, da dvomi v 5G tehnologijo … In je to storil z javnim posvetom.

Ko enkrat daš možnost za takšne debate … Ni več poti nazaj. Namesto zaupanja stroki in strokovnjakom, je sedaj ulica dobila svojo priložnost … Upam, da je minister ponosen na to, da je odprl vrata zastrahovanju …

V Sloveniji obstajajo nasprotniki uvedbe 5G tehnologije
V Sloveniji obstajajo nasprotniki uvedbe 5G tehnologije