Pogovori z osamosvojitelji / oddaja z Milanom Kučanom je imela višjo gledanost kot oddaja z Janezom Janšo

Rosvita Pesek je pripravila oddajo Pogovori z osamosvojitelji, kjer so sodelovali sogovorci: Janez Janša, Dimitrij Rupel, Lojze Peterle, Igor Bavčar in Milan Kučan. Po nekaterih podatkih Janez Janša sicer ni želel sodelovati, ko pa je izvedel, da bo sodeloval Milan Kučan je spremenil svojo odločitev. In če bi morali staviti, katera oddaja je bila najbolj gledana – na koga bi stavili?

Glede na odzive na družbenih omrežjih bi verjel, da bo to oddaja z Janezom Janšo. Njegovi zagovorniki so precej glasni, predvsem pa se v zavetju anonimnosti spravijo na vsakoga, ki misli drugače. Posledično so tisti, ki niso na njihovi strani postali bolj tihi in se jim več ne da ukvarjati s “troli” s Trstenjakove, ki imajo po več profilo na družbenih omrežjih, ki komentirajo pod članki, predvsem pa, ki so zelo zelo glasni na spletu, v realnosti pa jih pride podpirati Rumene jopiče okoli 60. To je realnost.

In verjetno je tudi Janez Janša bil prepričan, da ga bo gledala celotna nacija, ko on razlaga dogodke za 30 let nazaj in kjer se prikaže kot človek, ki je lastnoročno osamosvojil Slovenijo. To, da bo Janez Janša zavajal je seveda bilo vnaprej znano – in tudi res je (vir).

Ampak nazaj k osnovni temi. Najbolj boleče za Janeza Janšo je dejstvo, da je imela oddaja z Milanom Kučanom za 2,1 odstotek višjo gledanost kot pa oddaja z Janezom Janšo.

Torej drži moj zgorni zaključek, da ni toliko podpornikov Janeza Janše v Sloveniji, kot bi dobil človek občutek, saj ga očitno niti njegovi privrženci ne gledajo, ko ima intervju z Rosvitvo Pesek na televiziji.

No, dejstvo je tudi, da so ostali osamosvojitelji imeli še precej nižjo gledanost, kar pomeni, da mogoče Slovencev res več ne zanimajo ti dogodki, saj nekateri vseeno živimo že v letu 2020 in ne v letu 1991.

Pogovori z osamosvojitelji:

  • Milan Kučan – 7,8 %
  • Janez Janša – 5,7%
  • Igor Bavčar – 5,3 %
  • Lojze Peterle – 4,6 %
  • Dimitrij Rupel – 4,1 %

 

  1. Seveda bo Janša spet govoril da mu je procente gledanosti ukradla udbo mafija globoka država in pristranska javna RTV,načelu z rdečimi.

  2. Oddaje s psihopatskim lažnivcem Ivanom in njegovo nekdanjo prifarsko priležnico niso gledljive …

Komentarji so zaprti.