Majbert Pharma aka kripto nateguni so sklenili  “bolan posel”. Vsak dan znova se namreč dokazuje, da je s hitrimi testi, ki jih država kupila od dotičnega podjetja nekaj hudo zelo narobe – tako zelo narobe, da se zaradi teh testov zapirajo šole, regije se obarvajo v črno in še naprej veljajo povsem neumne in kretenske prepovedi, ki ne prinašajo rezultatov, kar je jasno že dolgo časa. No, takšni testi so koristni za vlado, ki očitno želi podaljševati policijsko uro, zapiranje znotraj občin, predvsem pa držati narod za talce.

Kranjski šolniki so bili testirani s hitrimi testi podjetja Majbert Pharm in bilo je 22 pozitivnih na teh testih. Taisti šolniki so še enkrat testirali s HGT testi in od 22 oseb sta bili okuženi zgolj 2.

Toliko o zanesljivosti “škart robe” iz Kitajske, ki so jo pripeljali v Slovenijo kripto nateguni. Šola se je seveda ob tem alarmantnem stanju zaprla in kljub temu, da bi vsi ti šolniki bili na PCR testu negativni, ne bi mogli iti nazaj v šolo, saj veljajo rezultati hitrih testov.

Če sedaj še komu ni jasno zakaj je vlada kupila te HGT teste, potem je sedaj jasno. Ker bo lahko še naprej grozila in zaostrovala ukrepe, premikala statistične regije v črno območje in prepovedovala vse.

Ta zgoraj omenjeni primer ni bil edini, ki se je zgodil v teh dneh. Vse več je namreč primerov, ko so ljudje na HGT testih pozitivni, na PCR testih pa negativni. Ampak ker se je vlada odločila, da veljajo HGT testi, to pomeni, da gredo te številke v statistiko, kar pomeni, da ima vlada v svojih rokah orožje s katerim nas bo še dolgo časa imela zaprte v občine in bomo še dolgo časa imeli policijsko uro.

Kripto nateguni so pač storili “bolan posel”. Mi pa smo kolateralna škoda.

majbert pharma hgt test
majbert pharma hgt test