Janez Jansa Twitter Janez Jansa Twitter

Intervju z Janezom Janšo na Planet TV si je ogledalo okoli 32.000 gledalcev / 1,9 odstotka vseh gledalcev

Janez Janša je imel pred dnevi intervju na Planet TV. Po odzivih trolov na tviterju, sem za trenutek pomislil, da si je intervju z njim ogledalo vsaj milijon gledalcev. Realnost, predvsem številke, pa so nekaj povsem drugega. Intervju z njim si je ogledalo 1,9 odstotka vseh gledalcev nad 4. letom. Če to zapišem z bolj razumljivimi številkami – manj kot 32.000 gledalcev in okoli 15.000 gledalcev med 18. in 54. letom. Čestitke za tako uspešen intervju!

Odzivi na tviterju med intervjujem so bili pričakovani. Veliko “stockholmskega sindroma” je bilo med njimi. Še več je bilo malikovanj lika in dela Janeza Janše, da o vseh ženskah, ki so hvalile Janeza kot moškega niti ne govorim. Vse si želijo biti njegove …

Ampak to so interneti. To je tviter. Pašnik, ki so ga troli s Trstenjakove dodobra zapolnili in kjer človek dobi občutek, da se svet vrti okoli Janeza. Pa vendar temu ni tako. Realnost je precej bolj kruta in verjamem, da si marsikdo pred njo zatiska oči, sploh ko pridejo na dan “rejtingi” oddaj in ko javnomnenjske ankete prikažejo številke podpore, ki jo ima ta vlada.

To je ta “nova normalnost”, ko z ustvarjanjem novih in novih profilov na tviterju prikažeš, da si oh in sploh in mega in kul in špon. Potem pa stopiš na cesto, pa te nihče niti ne opazi. Vsaka podobnost z influensarji je zgolj in samo plod vaše domišljije.

Realnost intervjuja Janeza Janše na Planet TV je ta, da si ga ni ogledala niti njegova volilna baza. To je verjetno precej boleče, še posebej, ker je v tem intervjuju našel novega (starega) krivca za vse kar se dogaja v Sloveniji. Seveda je to Gregor Golobič in smešno je bilo, da se tega ni spomnil že prej. Očitno teče voda v grlo in je sedaj potrebno vse sile osredotočiti na “sovražnika”.

Z drugimi besedami. Niti njegovi privrženci ne gledajo intervjujev z Janezom Janšo! No, so pa troli opravili svoje poslanstvo. Na srečo tviter ni realen svet in realnost je tisto tam zunaj. Na to Janez in njegovi pajdaši vse bolj pozabljajo, kajne?

Janez Jansa Twitter

Komentarji so zaprti.