Matej Tonin je pač nedorasel svoji funkciji – funkciji obrambnega ministra, saj se sicer ne bi odločil, da gre na vožnjo s tankom v beli srajci in črnih hlačah. Njegova z blatom posvinjanja bela srajca je postala vir smeha na internetih, Toninu pa se verjetno zdi več kot odlično, da je zopet v središču pozornosti.

Vsakomur je jasno, da Matej Tonin uživa v orožju. Njegove fotografije, ko se vozi s tanki in ostalo vojaško opremo so vedno znova zanimive. Ampak tokratna prekaša vse skupaj. Kot da bi ga napadla driska in bi Tonin izgubil boj z njo.

Pa vendar. Lahko se nam zdi smešno, vendar je ta oseba minister za obrambo, ki je ravnokar naročil ogromno orožja za še več denarja. Ker lahko. Ker se bo lahko slikal z njim. Predvsem pa, ker Slovenija tako nujno potrebuje orožje in opremo, da se bo Tonin še lahko sramotil pred Slovenijo in tudi svetom.

Kdorkoli že skrbi za PR ministra – tole je totalen fail in bi si zaslužil krepko “brco v rit”. In ne, ni vsaka “reklama dobra”. Tale driska ni ok za nikogar. Še bolj smešno je, da ostali niso umazani, ampak je zgolj in samo Tonin. Ni naključij, kajne?

p.s.: seveda obstaja možnost, da je postal Tonin influensar in promovira uporabo Donata. Mogoče gre zgolj za napačno uporabo?!

Kakšni so bili odzivi na tviterju?

tonin
tonin