Refresh

This website www.had.si/blog/2022/01/19/najprej-so-zaceli-z-nebulozami-o-ukradenih-volitvah-sedaj-bi-prestavili-volitve-na-junij/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Najprej so začeli z nebulozami o ukradenih volitvah, sedaj bi prestavili volitve na junij

Desnosučnim se resno majejo tla pod nogami in njihov strah je vsak dan večji. Pri svoji komunikaciji se poslužujejo deja vu metod – metod, ki smo jih videli pri Donaldu Trumpu in ki niso dosegle svojega namena. Desnosučni so že pred časom začeli z “mantro” o ukradenih volitvah – tako že vnaprej poskušajo “opravičiti” svoj poraz pred svojimi volivci. Ampak sedaj gredo še korak dlje. Oni bi prestavili volitve na zadnjih možni datum, ker je pač v Sloveniji slaba epidemiološka slika.

Vsakomur, ki se ni rodil včeraj, je jasno, da je to ta žalosten poskus prevračanja krivde na vse druge. Namreč to, da že par mesecev pred volitvami začneš s propagando o ukradenih volitvah je bil pričakovan manever. Ker se zavedajo, da jih čaka poraz na volitvah – v primeru, da bodo vsi, ki nasprotujejo vsem neumnostim te ablasti, ki so jih sproducirali v zadnjih 20 mesecih, odšli na volitve, se bodo Janezova pričakovanja sesula kot hišica iz kart. Posledično je seveda vnaprej poskrbeti za zmanjšanje škode in to najbolj preprosto narediš tako, da vmešaš “komoniste” in ukradene volitve.

Tako, kot so to storili v ZDA, ko so ljudje verjeli, da so jim ukradli volitve in so še dolgo časa protestirali proti demokratično izvoljeni novi oblasti. In to pričakujem, da se bo zgodilo tudi v Sloveniji. V vmesnem času so poskušali z različnimi manevri in spremembami na področju volilne zakonodaje, vendar jim na srečo ni uspelo.

Sedaj so šli korak dlje. Ker se zavedajo, da bodo lahko naslednjih n-let opazovali dogajanje v parlamentu iz opozicije in ne bodo imeli več možnosti pleniti po državi, bi radi podaljšali svoj mandat. Da bi bile volitve junija, ko je možen zadnji rok.

Glede na to, da se o tem odloča precednik Pahor, pa seveda obstaja verjetnost, da se bo on odločil za takšno potezo, saj ga očitno držijo za jajca in je kot njihov pudeljček, ki uboga na ukaz. Vsakomur v Sloveniji je jasno, da je to kar imamo od precednika ena velika žalost in kot takšen bi moral za vekomaj oditi s političnega parketa.

Ja, aprila bo potrebno iti na volitve in fašizmu v Sloveniji reči NE!