Refresh

This website www.had.si/blog/2022/01/22/domoljubje-po-janezovo-vse-prodajmo-madzarom/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Domoljubje po Janezovo / vse prodajmo Madžarom

Ste se kdaj vprašali kaj je domoljubje? To, da prodaš slovenska podjetja in premoženje Madžarom! Ja, to je domoljubje tistih, ki so najbolj glasni in ki imajo “najbolj” radi Slovenijo. Vsaj tako govorijo, ampak dejanja pa govorijo zase. Očitno je z njihovim domoljubjem tako kot je bilo z domobranci in njihovim domoljubjem! Sram je lahko te ljudi in njihove podpornike.

Za kaj gre? Sklad blizu premierja Orbana kupuje 43-odstotni delež v družbi Sava d.d., ki ima po celi Sloveniji preko 2000 hotelskih sob. Gre za top lokacije ob morju, Bledu, Radencih, Ptuju .. Jeap, to so nacionalni interesi. Še posebej, ko je Počivalšek poskrbel, da so hoteli polno zasedeni zaradi turističnih vavčerjev. Sedaj pa bi vse skupaj prodali Madžarom.

Da bo jasno – sklad York je tisti, ki bi prodal svoj 43-odstotni delež v družbi. In namen je bil, da ga kupi SDH, vendar je zaradi SDhajevega dodatnega pogoja prodaja padla v vodo, čeprav je bil sklad pripravljen sprejeti precej manjšo ponudbo. Seveda je verjetno vsakomur jasno zakaj je prišlo do tega.

Seveda imata KAD in SDH v tem primeru predkupno pravico. Vendar močno dvomim, da bi se Janez želel zameriti Viktorju in njegovim kolegom, ki bodo za malo denarja dobili “veliko muzike”.

Čestitam za to domoljupsko dejanje ablasti! Še en dokaz več, da sodite zgolj na smetišče zgodovine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja