rado pezdir erar rado pezdir erar

Rado Pezdir, avtor knjige Vzporedni mehanizem globoke države, od države prejel četrt milijona evrov

Vzporedni mehanizem globoke države je knjiga, ki jo je napisal Rado Pezdir. Tista oseba, ki je pred leti “javno” govorila o korupciji, lobijih, kovčkih z denarjem, vendar dlje od tega ni nikoli prišlo. Očitno se je sedaj odločil, da bo predstavil svojo zgodbo o vzporednih mehanizmih globoke države, saj je dobil od države in državnih podjetjih četrt milijona evrov.

Erar je fajn orodje, ki prikaže prejemke posameznikov in družb od države in državnih družb. In glej ga zlomka, protagonost globoke države je očitno na spisku globoke države, saj si drugače ne znam predstavljati, da mu Državni zbor Republike Slovenije vsak mesec nakaže 2190 evrov oz. do sedaj že 144.466,50 evrov.

Zagotovo so za to krive Murglje, pa Kučan, pa vsi ostali, ki so jih poskušali prikazati kot “globoko državo”, čeprav so v bistvu s prstom želeli pokazati zgolj nase. Zanimivo je videti kako se “odkritja” iz tujine čez leta preslikajo v Slovenijo, samo najti se mora oseba, ki jo potem ostali “podprejo” in njihovi verniki začnejo verjeti v takšne besedne zveze, ki jim jih servirajo. Ni pomembno, če jih ljudje ne razumejo – važno je, da se s prstom za lastno nesposobnost kaže na druge!

Sicer pa čestitke Pezdirju, ki se masti na naše stroške in piše o globoki državi, ki jo promovira stranka SdS. V življenju ni naključij, kajne?

rado pezdir erar
rado pezdir erar