slavko kmetic slavko kmetic

Kako si “ajznponar” Slavko Kmetič predstavlja RTV Slovenija

Slavko Kmetič je “ajznponar”. Iz Trbovelj. Nič slabšalnega ni v tem. Še daleč od tega. Je pa tudi del programskega sveta RTV Slovenija in včasih na kakšni “tribuni” SdSovcev prizna kako si on predstavlja vodenje RTV Slovenija. Pač pokliče Jadranko Rebernik in ji pove kaj naj stori. Ali pa kako se kadruje na nacionalki, ko on pove, da je treba tri ali štiri odpustiti. Saj vendar “imamo PS čvrsto v rokah in delamo, kar hočemo” …

SdSovci so bili očitno prepričani v svojo zmago na volitvah, kar je potrdil tudi Slavko Kmetič v spodnjem videoposnetku, ko s kleno “zasauščino” govori o tem kako se pripravlja program na nacionalki, ko državo vodi Janez Janša. Očitno, če bi zmagal janšizem bi šla “zadeva v pravo smer”, kot se je izrazil Kmetič. Prav tako Kmetič pokliče Rebernikovo in jo vpraša kdaj bo oddaja o Masleši. Ker imajo 21 mest, lahko povozijo vse – oni se že vnaprej dogovorijo o vsem in potem PS deluje enotno …

Priznam, ko poslušam tega “ajznponarja” se mi kozla. Kozla se mi ob misli, da ni tako samo na RTV Slovenija, ampak je v vseh podjetjih in družbah, kjer so SdS na vodilnih položajih. To je očitno za njih nova normalnost. To je očitno njihov modus operandi.

Težko delo bo imel Robert Golob s tem, da bo Slovenijo vrnil nazaj v normalno stanje. Da bo resetiral to stanje, ki se je zadnje dve leti ustvarjali v Sloveniji in ki nas je pripeljalo na najnižjo možno točko v zgodovini Slovenije.

Takšni ljudje kot je Kmetič, ki tako zelo ponosno govorijo o tem kako oni kadrujejo, kako oni urejajo informativni program in ki nimajo pojma o bistvu, nimajo kaj iskati v programskih svetih ali pa na odločevalskih pozicijah znotraj podjetij.

V bistvu bi bilo smešno, če ne bi bilo žalostno, saj tole “sranje” plačujemo vsi državljani v Sloveniji

Komentarji so zaprti.