carobnost carobnost

Ko domoglupci od Lidla zahtevajo, da jim vošči vesele božične praznike, saj jim čarobnost praznikov ni dovolj

Ko misliš, da si videl že vse, se pojavijo domoglupci. Tokrat se jim je “odpeljalo”, ko so videli, da Lidl v svojem oglasu njim, ki itak že leta ne hodijo v Lidl (ker Komunajzer pivo in izbrisan križ na grškem jogurtu), ne vošči vesele božične praznike, ampak jih nagovarja s čarobnostjo praznikov. In to je za njih dovolj, da začnejo pogrom nad Lidlom. Vsi ostali pa se tem ubožcem lahko zgolj nasmehnejo in jih pomilujejo. Res mora biti ubog njihov svet.

Saj ni res, pa je, bi lahko mirno zapisal ob zadnjem “problemu”, ki ga imajo domoglupci. Njih moti napis čarobnost praznikov in zato nekateri nepomembni tviteraši zahtevajo, da jim sam direktor Lidla razloži zakaj ni uporabljena besedna zveza veseli božični prazniki.

Javno sprašujem direktorja Lidla Slovenija, g. Udiljaka, če ga je sram Slovencem voščiti vesele Božične praznike v imenu firme, ki jo zastopa? Hvala za odgovor.

Očitno so pri nas alergični na besedo “Božič” in na vse kar je krščanskega, s tem pa tudi slovenskega, saj naša kultura temelji na tej veri. Slovenci, mislim da je skrajni čas, da se konča toleranca do takih dejanj. #Bojkot

Zgolj eden od komentarjev. Edvard Kadič, tisti osebek, ki je promoviral Covid cepljenje in za to dobil ornk denarja, ker je bil na strani desnice je xnil: Go woke, go broke. #brezvezniki

Lažnivci! Zakaj pa na Hrvaške lahko? Ker je manj muslimanov? Ker direktor ni musliman? Odjebite!

A v Sloveniji na čelu Lidla oz na čelu oglaševalskega oddelka dela kak zagrizen komunajzar?? NE PRIZNAVAJO SLOVENSKEGA DRŽAVNEGA PRAZNIKA KI SE IMENUJE -BOŽIČ BOŽIČ,banda komunajzarska,ne pa vesel praznik;BOŽIČ. Lidl,ste podn ,bo potrebo pisat na UPRAVO DRUŽBE,ne na LIDL si

V Sloveniji obstajajo trgovine, ki spoštujejo Božić in tam bomo kupovali.

Ja, takle imamo v Sloveniji. To so ljudje, ki živijo med nami, ki jih moti čisto vse in ki naj bi živeli po krščanskih naukih. Ni smešno, prav žalostno je, ampak to je dejanska realnost desnega pola v Sloveniji. Ko še razni ex ministri Černači skočijo na ta vlak in dokažejo, da sploh ne razumejo vsebine. Ampak jih pa moti. Ker očitno za njih obstaja zgolj in samo krščanstvo v Sloveniji – vsi ostali pa so pač nepomembni in na njih se ni treba ozirati. Sveta preproščina.

  1. A si predstavljaš, da bodo po vse morali hoditi v Nova24Ham. Saj ne bodo dobili drugega kot jogurt, pa morda kakšno žemljico (če bo ravno mesija napovedal kakšen skupinski ogled Ljubljana). A je torej na obzorju nov denar za edino zveličavno televizijo? Sam vprašam….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja