Jebat ga. Letošnje leto nisem pozabil na Valentinovo, tako kot sem lansko leto. Čeprav moj odnos do tega dne ostaja še vedno enak, kot je bil lani. In na blogih je bilo toliko lepih in prijaznih besed ob tem prazniku, ki je pač ena sama komerciala, da mi je šlo vse skupaj že pošteno na “…..” (vstavi po potrebi, odvisno na kaj si pomislil/a v tem trenutku, no, v tistem trenutku prej.. in če ti ni nerodno, lahko napišeš, kaj ti je šinilo skozi možgane).
In sedaj k stvari.
Ženske in spodnje perilo na eni strani in moška logika, ki najprej poskrbi, da je toplo in udobno na drugi strani. Seveda je vmes par stvari, ki jih moški ne bomo nikoli razumeli (no, nekateri, ki imajo malce več ženskih genov, jih tudi razumejo).
In h konkretnemu primeru.
Spodnje perilo Intimissimi, ki je čudovito na pogled, ki je kvalitetno na otip in njihove cene niso pretirane. Cene so vsekakor precej nižje kot LaPerla in podobne znamke. In tako se moški odpravi v nakup spodnjega perila. Vem kakšen okus ima boljša polovica (in zato še ne spadam med moške, ki imajo več ženskih genov, ampak je to posledica opazovanja) in poznam številke. Cena kompleta, kot je spodaj na fotografijah, je bila okrog €45!
Zadovoljen ob tako uspešnem nakupu se sprehodim še po ostalih trgovinah z oblačili (ne, nič ni bilo narobe z menoj, niti me ni udarila strela ali kaj podobnega, hvala vseeno za skrb).
In tukaj pride na vrsto drugi del zgodbe. Upam, da mi še slediš?
Zimska bunda Gotcha. Barve, ki so mi takoj padle v oči in pa seveda misel na mrzlo zimo ki je še pred nami (no, glede na to, kje živiva, in da je do junija pri nama še sneg, je bila to povsem normalna misel). Vodni stolpič 8000 (karkoli že to pomeni), podložena z aktivnim flisom (karkoli že to pomeni), s kapuco (ja, to pa vem kaj pomeni) in ceno, ob kateri sem skoraj onemel (resnično). Cena bunde je bila okrog €50!
Seveda si nisem mogel, da je ne bi kupil. Pa še hlače, če bo res junija pri nama še sneg.

In sedaj pride seveda zaključek. Moška logika, o kateri bi se lahko pisalo in pisalo, ki pravi, da je boljše zaščititi telo pred mrazom in na drugi strani ženska logika, ki pravi, da se za lepoto vse potrpi. Primerjava cen med tema dvema izdelkoma, pri katerem ti en zaščiti telo pred vremenskimi vplivi in drugi, ki ti pokrije samo majhen delček telesa in še ta je neviden (vsaj upam, da je tako :)), je nelogična.
Vsaj zame, kot moškega. Za žensko pa je verjetno ravno obratno, ali pač?

p.s.: itak sem kupil prevelike tangice :evil: