had blog roni kordis had blog roni kordis

Milijonar Jonas

Milijonar z Jonasom je končno na sporedu. Gledanost oddaje je verjetno veliko večja kot pa Trenja z Urošem Slakom, ki so istočasno na POP Tv.
Zelo dobra poteza nacionalne televizije, da so se odločili za Jonasa, ki je v preteklosti že blestel v isti vlogi.
Vseeno pa imam občutek, da bi se lahko Jonasov potencial bolj izkoristil. Ker je bil “nekočnekje” objavljen podatek, da je Jonas v prvi seriji Milijonarja poznal pravilni odgovor za več kot 95% vprašanj ki jih je zastavil sodelujočim, se verjetno on počuti zelo “zanimivo”. Vendar mu je vloga pisana na kožo. Blefiranje obvlada, zna govoriti in je šarmanten (komentar moje boljše polovice).
Sam pa bi ga rajši videl v oddaji kjer bi prišle še bolj do izraza njegove lasnosti, ampak na žlost je edini približek mojim željam oddaja Genijalci na HTV, kjer sodeluje tudi Davor Gobac.
Sicer pa priznam, da bi bilo zanimivo pogledati tudi posnetke Videošpona, kjer nam je Jonas odkrival osnove pecanja, igranja kitare, ircanja! Danes nam pač odkriva Milijonarja!

  1. ‘Jonasov sub-alter-ego gotovo ne more biti zadovoljen s tem, da se je milijonar v javni hiši nakanil ponuditi prav toliko in niti za ščepec več suspenza kot povprečna uravnotežena informativna oddaja taiste javne hiše. 0 (nič). 0 več in 0 manj. Kar je resda več od napetosti, ki jo ponujajo informativne oddaje z RP, vendar še vedno manj od napetosti, ki jo zagotavlja pričakovanje naslednjega lapsusa v informativni oddaji z IJ.’

  2. Jonas je rojen za comedy show, ne pa oddajo, kjer nima pravzaprav nobenega maneverskega prostora. Jonas-Godler-Hribar bi bili pravi team za dnevno oddajo v stilu TV Total. Vendar žl RKC nacionalka ni pravi prostor zato, saj bi vsaka druga oddaja bila cenzurirana in odstranjena iz interneta…

Komentarji so zaprti.