had blog roni kordis had blog roni kordis

Blogerji za okolje – Blog Action Day

Pred parimi dnevi sem prebral zanimiv prispevek – Bloganje za okolje na blogu Zakladi interneta.
Všeč so mi takšne akcije in jih rad podprem.
In kaj bo moral bloger narediti? V bistvu zelo malo. 15. oktobra bo vsak bloger, ki bo sodeloval v akciji, napisal prispevek na temo okolja in naredil en majhen korak zase, vendar velikega za celo skupnost.
Se želiš pridružiti?

  1. Had, verjetno priznaš, da je to lahko edina opcija občasno da določeno mnenje pride do pristojnih – te akcije so sicer ok ampak ne delujejo pretirano usmerjene. Vsekakor pa lahko pripomorejo k osveščanju – sam trenutno sedaj že nekaj časa težim glede razprave o pobijanju slovenskih volkov. In glede na to, da se tvoje zapise precej bere bo morda to pripomoglo k temu, da bo še kdo spregovolil o tej temi in da pomagamo zaščititi našo naravno dediščino.

  2. Mnjeh, takele akcije se mi zdijo, ne vem…. nabiranje obiska? :D Ker dejansko bi bilo za okolje dobro, da se čim manj smeti (sploh v naravi), da se uporablja primerne izdelke, da bi jih čim več imelo svoj vrtiček doma ipd. Če pa napišeš nek post, se mi zdi, da s tem ne narediš dovolj.

  3. Naj vsi blogerji 15.10. račualnikov sploh ne vključijo! S tem boste zagotovo veliko bolj pomagali okolju in zemlji, kot pa s pisanjem nekih člankov.

  4. hehe… se kar strinjam z Boštjanom, dodal bi le še, da naj, če le morejo, ugasnejo strežnik, ki streže njihov blog… ali pa vsaj pritisnejo na google ali wordpress ali siol, da to naredijo… ;)

  5. Merci ! Venez dés à présent vous inscrire à la MAP’MONDE !

Komentarji so zaprti.