Pred parimi dnevi sem prebral zanimiv prispevek – Bloganje za okolje na blogu Zakladi interneta.
Všeč so mi takšne akcije in jih rad podprem.
In kaj bo moral bloger narediti? V bistvu zelo malo. 15. oktobra bo vsak bloger, ki bo sodeloval v akciji, napisal prispevek na temo okolja in naredil en majhen korak zase, vendar velikega za celo skupnost.
Se želiš pridružiti?

7 Responses to Blogerji za okolje – Blog Action Day

 1. sekundek pravi:

  Grem kr po en banner :) sm za!

 2. Harry pravi:

  Had, verjetno priznaš, da je to lahko edina opcija občasno da določeno mnenje pride do pristojnih – te akcije so sicer ok ampak ne delujejo pretirano usmerjene. Vsekakor pa lahko pripomorejo k osveščanju – sam trenutno sedaj že nekaj časa težim glede razprave o pobijanju slovenskih volkov. In glede na to, da se tvoje zapise precej bere bo morda to pripomoglo k temu, da bo še kdo spregovolil o tej temi in da pomagamo zaščititi našo naravno dediščino.

 3. AzzQim pravi:

  Mnjeh, takele akcije se mi zdijo, ne vem…. nabiranje obiska? :D Ker dejansko bi bilo za okolje dobro, da se čim manj smeti (sploh v naravi), da se uporablja primerne izdelke, da bi jih čim več imelo svoj vrtiček doma ipd. Če pa napišeš nek post, se mi zdi, da s tem ne narediš dovolj.

 4. Bostjan pravi:

  Naj vsi blogerji 15.10. račualnikov sploh ne vključijo! S tem boste zagotovo veliko bolj pomagali okolju in zemlji, kot pa s pisanjem nekih člankov.

 5. jaKa pravi:

  hehe… se kar strinjam z Boštjanom, dodal bi le še, da naj, če le morejo, ugasnejo strežnik, ki streže njihov blog… ali pa vsaj pritisnejo na google ali wordpress ali siol, da to naredijo… ;)

 6. SAG_Genève pravi:

  Merci ! Venez dés à présent vous inscrire à la MAP’MONDE !

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.