V današnjem Delu je prilepljena kartica z napisom Audi A8 in IP naslovom 89.212.8.196. Ker sem radovedno bitje, ki me takšne stvari zanimajo, sem takoj odtipkal ta IP v brskalnik.
In naletel na flash predstavitev Audija A8, ki je bila narejena za tuj trg, saj ima A8 nemške tablice :(
Prav tako se pozna, da je bil dodatno narejen govor Frenka Tavčarja, direktorja programa Audi v Sloveniji, saj se sliši prasketanje zvoka in definitivno ne sodi v takšno predstavitev. Edino, če je to dodaten efekt, ki ga jaz samo ne razumem.
Agencija pan, ki je naredila ta flash, vsaj tako piše , bi se vseeno lahko malce bolj potrudila za naše kupce, v katerih kategorijo pa jaz ne sodim!
Še ena stvar je zanimiva. Ali so zato, ker so zapisali IP naslov 89.212.8.196, namesto naslova audia8.si, pridobili kaj več firbcev, ki so pričakovali, da so dobili za nagrado Audi A8 in da je IP naslov v njihovem izvodu unikaten?
Sicer se mi koncept tega projekta zdi zanimiv, vendar namen definitivno ni dosežen, ker se na to spletno stran ne bom več vrnil. In to iz preprostega razloga, ker mi ne ponuja ničesar več, ampak samo osnovno. Stranke smo pač postale razvajene in bolj zahtevne!