had blog roni kordis had blog roni kordis

Janez Janša in Urška Bačovnik uradno zaročena

Kako sta lahko Janez Janša in Urška Bačovnik uradno zaročena? (vir) Ali se da uradno zaročiti v Sloveniji? Bil sem prepričan, da tega ni možno narediti v Sloveniji, ampak očitno sem živel v zmoti!

No, sedaj pa počakajmo še par mesecev, ko se bosta, najlepši par Slovenije, poročila in napovedala otroke! Vse usklajeno s parlamentarnimi volitvami!
Zanimivo, kako nekateri planirajo predvolilno tekmo in kaj vse vanjo vključujejo :evil:

 1. fora pri tej “uradni” zaročitvi je bila, da se je prej o tem zgolj ugibalo, zdaj pa na strani mr. Janše piše, da sta zaročena, kar je nekakšna “uradna” potrditev zaročitve… i guess.

 2. @vasija,
  objava ni mišljena kot trič, trač, ampak kot dokaz kaj je Had napovedal in kaj se dejansko uresničuje ter kako je vse skupaj zavito v tančico predvolilnega boja parlamentarnih strank. Vsaj jaz tako razumem.

 3. Ampak da bo impact še večji, se “branita” dajati informacije o tem, potem pa to začuda “objavijo” na spletni strani v življenjepisu, da bodo novinarji ja ponoreli in skočili na vagonček pompa in naredili iz tega še večjo senzacijo ;) eh ja. kdo bi še plačeval za oglase, če je pa tako enostavno dobiti reklamo zastonj.

 4. Had, mogoce bi se pa moral preimenovati v Nostrahadusa ? ;)

  Sicer pa, ce mene vprasas je tale zaroka samo zato da dajo mediji mir, pa da se z bolj mirno vestjo gonita, ker sta konec koncev kot zarocenca ze z eno nogo v grob..er..zakonskem jarmu :D (krscanska vzgoja pa to .. ceprav pri Jansi clovek nikdar ne ve haha)

 5. to ja! Copy/Paste že večkrat objavljenih novic! To zagotavlja bralce na tem bednem blogu! ;)

 6. itak, da bo to kamenček v mozaiku predvolilnega boja. In na koncu bo vse skupaj v kolikor bo dobro izpeljano prineslo še kak procent več na volitvah.
  Ampak ne bo dovolj;)

 7. @xy: pa vendar me vseeno obisces, mar ne.. jaz bi se vseeno na tvojem mestu vprasal, zakaj? itak da je beden blog.. a je kdo kdaj trdil nasprotno?

  in ce bi pogledal, kaj sem napovedal ze pred mesecem, bi ti bilo mogoce celo jasno, zakaj tak post.. in ja, ce mi pase bom vsak dan objavljal ene in iste novice :evil:

 8. @mikec: iz tega lahko pol tudi razumem, da je Had jasnoviden? lol

 9. Ne, ker je volilno leto se ne smeta niti zaročit niti poročit.. in seveda vedno samo s kondomom pa še tabletkami za povrhu… ker ostalo bi bilo vse predvolilna kampanja.

  Aja ne, če se NE poročita, zaročita ali naredita potomstvo potem je pa sploh zadaj delo njunega PR oddelka… nazaj se namreč držita samo zato da nebi kdo rekel da je vse to zaradi volilnega boja… ampak mi ZARES vemo bolje!

  Kakorkoli obrneš je tu zarota, veliak zarota in propaganda vam rečem, vredna Goeblesa! Sumim da je celo Janša sodeloval pri uboju Kennedija… pa ne dam roke v ogenj da mogoče ne ve kje je Hoffa. In od kje mislite da se je našla miš v Mercatorjevih kumaricah… ja ja, vse je jasno.

 10. @herkul: hmm.. zanimivo.. bom razmislil o temle :evil:

  @vasija: :) had ni jasnoviden, se dalec od tega.. ampak da so nasi politiki tako predvidljivi, pa je nekaj drugega :)

 11. Robi:
  Mislim, da pri uradnosti zaroke (ne glede na to ali govorimo o Urški in Janezi ali Gregi in Katji) šteje predvsem to, da zadevo na veliko razglašaš. Drugih pomenov uradnosti zaroke pač ne vidim.

 12. Centrifuzija, mogoče res, ampak nisem jaz ta, ki bi sodil, kaj komu zaroka predstavlja in kaj pomeni. Moje vprašanje je bil odgovor na Hadov komentar, da ni vedel, da je uradna zaroka v Sloveniji možna…

 13. @centri: se strinjam.. verjetno gre res zgolj samo za to.. vendar je vseeno “smesno” prebrati, da sta uradno zarocena..

 14. had… čas je, da tudi vidva z gospodično B….razglasita uradno zaroko, čeprav samo na blogu !

 15. kdo ve ?? kam te pot zanese….ha,ha
  je pa res….toliko zmedenih osebkov, ki jih premore naša politična scena, bom na zadnje res volila J.J.ker nimam izbire, raje tega kot slabšega.

Komentarji so zaprti.