Verjetno se kdo zdajle smeji, vendar priznam, da sem bil skrivni oboževalec skupine Skater! Poznam vse njihove komade, vem za vse njihove nastope, predvsem pa sem danes že cel dan popolnoma frapiran, šokiran, deprimiran,… ker sem izvedel, da je skupina Skater razpadla!

V bistvu še sedaj ne morem verjeti, da sem na 24ur.com videl naslov “‘Tragičen’ razpad skupine Skater” in od takrat dan ni bil več enak.
Zato predlagam, da bi imeli dan žalovanja za skupino Skater, kajti toliko kot so oni naredili na naši glasbeni sceni, ni naredil po Tomažu Domiclju še nihče! In edino upanje, rešilna bilka v teh težkih časih, je dejstvo, da Damjan Murko še ni vrgel “puške v koruzo” (čeprav bi jo lahko že dan pred tem, ko je začel s svojo pevsko kariero!)


Kakšna je ta scena in kakšen je ta folk? Debilna je ta scena in neumen je ta folk! Spet ponavljam besede Ali Ena in “pizdim” čez naše “medije”, ki polnijo svoje spletne strani s sranjem, kot je zgornje.

Ali je res že kdo slišal za skupino Skater? Pozna kdo kakšen njihov komad? Res koga briga, če je ta skupina razpadla in če jih ne bo več na naši glasbeni sceni? Hmm..