had blog roni kordis had blog roni kordis

Razpadla je skupina Skater – predlagam dan žalovanja!

Verjetno se kdo zdajle smeji, vendar priznam, da sem bil skrivni oboževalec skupine Skater! Poznam vse njihove komade, vem za vse njihove nastope, predvsem pa sem danes že cel dan popolnoma frapiran, šokiran, deprimiran,… ker sem izvedel, da je skupina Skater razpadla!

V bistvu še sedaj ne morem verjeti, da sem na 24ur.com videl naslov “‘Tragičen’ razpad skupine Skater” in od takrat dan ni bil več enak.
Zato predlagam, da bi imeli dan žalovanja za skupino Skater, kajti toliko kot so oni naredili na naši glasbeni sceni, ni naredil po Tomažu Domiclju še nihče! In edino upanje, rešilna bilka v teh težkih časih, je dejstvo, da Damjan Murko še ni vrgel “puške v koruzo” (čeprav bi jo lahko že dan pred tem, ko je začel s svojo pevsko kariero!)


Kakšna je ta scena in kakšen je ta folk? Debilna je ta scena in neumen je ta folk! Spet ponavljam besede Ali Ena in “pizdim” čez naše “medije”, ki polnijo svoje spletne strani s sranjem, kot je zgornje.

Ali je res že kdo slišal za skupino Skater? Pozna kdo kakšen njihov komad? Res koga briga, če je ta skupina razpadla in če jih ne bo več na naši glasbeni sceni? Hmm..

 1. Hehe, še Avril Lavigne je spisala komad o tebi: “He was a Skater boy …” :D

  Take stvari bi moral objavljat, ne pa tiste zamorjence Paerl Jem! :D

 2. Hahaha jap pomembne novice..Zadnc je bla se hujsa, a ste vedl da je imel ansambel ”Sicer” 10 let obstoja…WTF????

 3. Meni je smesen tisti stavek, ko pravi odhajajoci, da se popolnoma umika iz glasbe. Kolikor vem ima ta trio bolj malo skupnega z muziko.

  Nepozabna pa ostaja izjava, da so morali spremeniti ime iz Skuter v Skater, ker je tako zahteval management najbolj prodajane nemske zasedbe, ker so fantje iz okolice Maribora s svojo pojavo ogrozali Nemce! No, pa tisti kvazi pretep z Murkom je tudi smeha vreden..

  Had, tako kot slovenski rumeni (mediji na klik) rabijo svojo pozornost, jo rabi tudi Skater. In ne nazadnje tudi ti, ce si se odlocil pisati o njih. Naslov, par znakov, in navalimo na klike ;)

  (Lahko nam konec dneva podas primerjavo klikov Erjavec bye bye s Skaterji).

 4. Neeeeeeee!

  Takoj sestavimo peticijo, s katero zahtevamo preklic razpada in zbirajmo podpise!

  Če je problem denar, si bomo zvesti oboževalci odtrgali od ust in zbrali dovolj, da bodo lahko nadaljevali s kulturnim ustvarjanjem.

  ROTFLMAO!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja