Kako lahko ljudje normalno funkcionirajo pri 48 stopinjah, mi ni jasno. Meni je bil napor že par korakov, predvsem pa so bile količine vode, ki sem jo popil v Luxorju enormne – da sem lahko nadomestil tisto, ki je šla iz mene. Rispekt ljudem, ki živijo in delajo v teh razmerah!


3 Responses to Ljudje v Luxorju – na 48+ stopinjah – fotografije

 1. Lucifix pravi:

  V Egiptu ti res ne priporočam, da fotografiraš vojske ali policije, ker se zna kar dobro zakomplicirat. ;) Govorim zaradi tega, ker vidim zgoraj eno fotografijo vojaka.

 2. bata pravi:

  He, he… vsega se človek navadi, če hoče.
  Fotke so pa krasne!

  Lucifix,

  To ni vojak ampak policist.Te policisti v Luxorju se že prav radi nastavijo pred aparat seveda pa pričakuje za to tudi kak drobiž. kar jim le dajte saj delajo za mizerno plačo, s katero se res težko preživijo.

  Česar se pa ne sme v Egiptu fotografirati je pa označeno, samo ponavadi piše samo v arabščini. Drugače so pa to tisti objekti kjer je vojska. Kot turist lahko te objekte spoznaš, po tem ker imajo obzidje in pa opazovalnice na teh obzidjih.
  In tudi v primeru da slikaš kaj takega se res da zna zakomplicirati ampak glede na to, da si turist te hitro spustijo, le fotke moraš uničiti… Med tem ko za nas, ki tukaj živimo veljajo malce drugačna pravila in si z fotografiranjem vojaških objektov ali objektov obveščevalne službe lahko narediš res celo sranje.

  lp, bata

  ps

  A 2+4 v Slo. ni 6 ? Ker mi nikakor ni hotel spustiti komentarja, razlog pa naj bi bil, da vsota ni prava. ;)

 3. Gregor pravi:

  hehe za bakšiš my friend se vse da .. tale na moji sliki

  je mojega sina sam povabil na fotoseanso z njim .. bakšiš my friend :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.