Twitfluence – http://twitfluence.org/ je domač produkt in je nastal že pred enim letom. Njegov namen je merjenje vplivnosti med uporabniki Twitterja. Twitfluence to počne po različnih kriterijih in za razliko od PeerIndexa, oni ne obdelujejo vsebine tvitov, ampak dajejo poudarek na številu sledilcev, številu tvitov, retvitov,…

Twitfluence je bil precej časa “mrtev”, oz. v fazi prototipa, vendar je sedaj čas, da fantje iz Neolaba spremenijo določene stvari, nadanejo novo masko servisu in ga ponovno “pošljejo” med ljudi. Analitičnih orodij za Twitter je precej, vendar Twitfluence je domača zadeva, ki je lahko potencialno zanimiva za svetovni trg. In zakaj bi nekdo uporabil Twitfluence? Ker je to orodje, s katerim lahko izmeriš svoj “družbeni kapital” na Twitterju – moj je trenutno had 936.43. Kakšen pa je tvoj Twitfluence?

p.s.: lahko mi slediš na Twitterju – http://twitter.com/had

4 Responses to Twitfluence – orodje za merjenje Twitter vplivnosti

 1. abcd pravi:

  Kakšna je razlika med tem in Klout ali Peerindex? Ne merita tudi ta dva “vpliv”?

 2. had pravi:

  vsak po svoje to meri.. peerindex meri bolj vplivnost na podlagi tvitov, klout na podlagi followerjev.. twitfluence pa “zbira” predvsem podatke o povezavah med uporabniki in torej meri “druzbeni kapital”..

 3. fbgtb pravi:

  E vidi, vidi, oranžnokhmerskemu Zahecu je očitno Zares potekel rok trajanja in skrajni čas je za lupetanje o “socialnem kapitalu” in slinjenje okoli F21.

  Za boljše razumevanje se bo spet treba zateči k lucidnemu shamanu (backupiran vir, druga polovica zapisa):


  Predstojnik vrhovne murgljske kurije in hkratni suveren, papež takorekoč, celotne inštitucije KURAC (Komunajzarska Uradno Registrirana Autokefalna Cerkev) je đast enader komunajzer tiranski avtokratski pizdek najslabše aparatčik boljševiške vrste. Kali tega kdo še ni vedel, al kak?

  Tak, kot recimo oni komunajzarski lopov Tito. Oni dan so nam razodeli, da je krvožejni ključavničar iz Kumrofca, na žalost tudi on slovenske matere sin, poleg tega, kar smo o njem že vedeli,

  * da je imel blazno rad občutek nežnega dotika svilenih gat,
  * občutek žlahtnega okusa Henri IV Cognac Grande Champagne in
  * vonj najžlahtnejših Altadis Cohiba Behike,
  * ter samega zavedanja, da z vsako cigaro , ta naš rdečebaronski salonsko-komunajzarski aficionado pokuri 420 dolarof, kolikor je, uradno, bila mesečna plača Brozekovih ministrov, (nek se vidi raskoš i ko je tu glavni,bre, he,he),…

  … torej, poleg vsega tega, kar smo vedeli že od prej, so nam gospod zgodovinar razodeli, da si je mala zagorska dušica Brozek dal izplačevati celo otroške doklade, ki si jih ne bi smel in še tantieme za knjige o njemu.
  Penezi, penezi, penezi, vile, ladje, otoki, kraljevi dvori in gradovi, dragi avtoti in luksuzno opremljena podzemna komunajzer gnezda v katerih je v vseh bila sekcija za Tita z družino. 15 meljard ojrof vsaka! Krat 8! Do sedaj odkritih! he,he. Plebs pa na povprečni plači 150 dojčmark. 70 dolarof. 6 delouskih plač je Brozek pokuril z vsako Cohibo Altadis Behike!

  Svinja neoliberalna, takorekoč, bi rekli oboleli za virusom N571-H572.

  Kraljevsko plačilo in to ne za njegove knjige, ampak za knjige o njemu. Imaginirajmo: “Tovarišica trgovka, tale od tovariša Maršala v rdeči mi bo fino pasala v regalu v dnevni, dajte mi za meter teh rdečih, ja pa tole belo, ka je ta, aaa ta je tud o tovarišu maršalu, fino, fino, tele mi tudi dajte za en meter, kaj pa modra, modre pa nimate. Kaj pa Kardelj, a Kardelja imate v modri, …jooj, kak je to nerodno, rdečih je tolk, modre se pa tak težko dobi, pol pa moram ovitke delati, saj veste, pa se potem naslov ne vidi……itd…

  In potem ko so tovariši in tovarišice kupovali knjige o Brozu na metre, za v dnevno, pa za v spalnico, je tovariš Broz zaslužil več kot ona Rowlingova s Harry Potterjem, jebote Alah. Kdor ne verjame, tam je Švica, v Švici banka, v banki račun, na računu pa penezi, pa si oglejte, he,he. Jovanka bo fsak čas izposlovala dostop do teh penezof.

  Tudi tovariš Bifši, papež oz. veliki oče đamahirijske inštitucije KURAC, se še danes da pedenati (svinja neoliberalna, takorekoč, he,he), kjer ga ona njegova pupika skupaj z golobčkoma, nesramno med prihvatizacijo obogatelima, Janezkom in Neniko, fsak dan kraljevsko razvaja v pisarni Velike Slovenske Lože praetorijanske Falange 21, ki za razliko od prve petoletke, ni več eksplicite oz. odkrito, po črki komunajzer zakona, na račun davkoplačevalcev, pač pa člani Falange najprej preko “poštenih javnih razpisof” dobijo od svojih bratof komunajzarof podeljene posle, iz katerih se potem financirajo aktivnosti vesoljne inštitucije KURAC in Falange 21. Saj vete gospod, fsak je prostovoljno član F21 in fsak da kolikor sam hoče, he,he.

  Skratka, čisto nasprotje prispevkom za zdravstvo, (ki mu tovariš Bifši ne zaupa, in pokojnine, kjer zgornji limit za tovariša Bifšega nea velja). Ni prisilno, ampak prostovoljno, po načelu NjegoviSvoji Njemu, On NjegovimSvojim. In ni v državno blagajno, ampak iz blagajne, he,he. Grejt sakses! Na zdravje Butalistan, pizda ti materina sjebana!

  Glede na to, da je tovariš Bifši zvit, da je Maestro di tutti maestri unikalne slovenske veščine, (pridobljene med “polpreteklo preteklostjo” v času vladanja komunistof), hi,hi, sprenevedavega demagoškega nategunstva (lat. obscuria demagogica potemkinae communistae carniolus unica maximus) in da večina slovenistanskih žurnalistof vsaj solidarizira, če že ni včlanjena v falango H571-N572, dandanes lahko kakšno eksplicitno razodetje pričakujemo zgolj od piscev, kot je Kovač, v medijih v tuji lasti, seveda. Ali bo slovensko ljucvo sploh kdaj dojelo? Ne bi vedel, ni pa zelo verjetno, sodeč po rekaciji na razodetja o Brozeku, na katera se ofce odzivajo tak, da mu za nagrado ulice po njega lopovskemu imenu poimenujejo. V letu 2009, lepo prosim! V EU in sredi Evrope!

  Če pa bo, bo škoda, ker bo to prav gotovo posthumno. Takrat pa bo žal prepozno, saj veste, o mrtvih zgolj najboljše, he,he.

  Evo recimo o Drnilaminih 2 meljonih v Švici od Ericssonovega posla, o katerem se je nekoč čivkalo po kuloarjih, je dandanes skoraj degutantno pisati. Za življenja velikega guruja je pa bilo bogohulno, he,he.

  P.S.

  Kar zadeva mene osebno: Ni treba, da nam razkrijejo eno samo konkretno vulgarno svinjarijo na ravni zlodel vaških kurjih tatov, alpa velikih tajkunskih mafiozov.

  Meni je glavni corpus delicti zločinov vseh teh komunajzer zlodejev to, da so lastno ljudstvo brez vseh težav z vestjo oz. brez vseh skrupul, sistematično pahnili v položaj garjavih sužnjev in jim v posmeh arogantno prodajali mudologijo o “veselju do socialnega kapitala”. Pihajoč jim psihodelične pasate utopičnega egalitarizma na, skozi stoletja izmučene dušice, polne ran od sužnjevanja in tlake fevdalnim gospodarjem.

  In so se hkrati, seveda brez pomislekov, postavili v rolo novega fevdalnega gospodarja ustrahovanemu pohlevniziranemu plebsu, ki so mu dokončno polomili oz. fleksibilizirali še zadnji odsek hrbtenice, ki ga je ta večno tlačeni plebs premogel. Sistematično in dosledno!

  Kdor je na oblasti in se brez slabe vesti izživlja nad deprivilegiranimi, za to zlorabi državo, ter za povrhu še žali temeljno inteligenco nacije, je zločinec nad vsemi zločinci, za katerega jaz ne potrebujem razodetij o švicarskih računih, scanju po rokah tajnice med seksom, dildotih v pasjih ritih in podobih sranjih. Meni je dovolj že de facto odnos do deprivlegiranih. Za katere po naravi stvari nihče ne lobira. “Za teškoće fukare nitko paši ne haberi”, bi rekel Ivo Andrić.

  Nihče, razen redkih viteških umov.

  Ki jih v slovenski politiki ni! Amen!

  V slovenski družbeni smetani so pa redki! Amen!

  Ker je slovenska samooklicana družbena smetana, ki de facto drži vse poste v družbi, povečini (pro)komunajzer provinijence.

  V slovenski naciji so vitezom, sledom 65-ltenega učinkovanja komunajzer ideoloških kontaminatov, v očeh plebsa itak pripisali status ridikulov in osovraženih pravljičnih bitij, saj se častilcem in promotorjem osebne svobode in zaščite osebne integritete vseh, zlasti deprivilegiranih, v naši slovenski družbeni misli pripisuje stigmo in negativni predznak. Ozmerja se jih z liberalci, kajti pri nas je “liberalec” psovka, a bogami tudi z neo-liberalci, kar je že ekvivalent izobčenju, he,he.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.