Ko sem na blagajni Mercatorja plačal znesek, mi je prodajalka podala kupček zavitkov z napisom Smrkci. Ker zadnje čase ne spremljam ravno kaj se dogaja v trgovskih verigah, niti se mi ne sanja kaj se dogaja z njimi, sem bil presenečen. Ko sem se vsedel v avto, sem na hitro odprl prvi paketek in v njem zagledal Smrketo v 3D podobi. Kul način, da bodo starši zaradi svojih otrok morali iti v Mercator po nakupih in otroci bodo dobili 3D slikce Smrkcev!

Danes zjutraj sem šel malce “poguglati” in odkril, da obstaja celo spletno mesto http://smrkci.mercator.si/, kjer se lahko med seboj menja 3D slikce, kot tudi druge dobrote (katere pa sem že prerastel in jih nisem niti pogledal).

Albuma ne bom kupil, 3D Smrkce bom pa zbiral!

5 Responses to Mercator Smrkci – 3D slikce

 1. smrka pravi:

  To je že kar ene 14 dni zunej. A tok mal kupuješ? :)

  Drgač pa folk menja po FB, prjatli… no sm še v trgovin na enga dedija naletela, da je prec reku ko je prodajalka pozabila dat. Vsi zbiramo. Akcija. Super so.

 2. sonček pravi:

  Men so pa čist skeri teli Smrkci. Posebno Gargamel. :D

 3. Tim pravi:

  lol.. ti si pa za časom.. To je že cel mesec zunaj.. Pa saj ni čudnega saj cele dneve presediš za računalnikom!

  • had pravi:

   mogoce pa ne nakupujem v mercatorju? kaj pravis na to.. in kako ves koliko sem za racunalnikom? si si postavil ogledalo?

 4. tuci pravi:

  Ah, Mercator kot največji trgovec pa tako kopira manjše… :( … Tuš ima enako foro s zbiranjem teh slikic že nekaj mesecev (Disney slikice). Spar je imel pa že pred kakšnim letom ali dvema Shreka (magnetki) pa verjetno še kaj vmes…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.