Zadnje čase, ko sem že mesec in pol brez Coca Cole, poleg čaja pijem Fructal sokove. V bistvu Fructal sokove pijem že celo življenje in niti sedaj, ko je prišel v roke Nectar-ja, ne mislim spremeniti te navade. No, mogoče jo bom spremenil, če se ne bo spremenilo nekaj z njihovo embalažo, s katero imam konstanke probleme.

Ampak gremo po vrsti. Kupujem 8xpack 1,5l Fructal sokov (hruška, pomaranča, jagoda, breskev..) in vedno jih kupim v embalaži zaradi lažjega transporta. Litrske Fructal sokove kupujem občasno, ker so mi ti 100% sokovi premočni in mi ne pašejo. In sedaj pridemo do problema, ki ga imam konstantno – seveda obstaja možnost, da sem jaz tako neroden in to uspeva samo meni, vendar sem že od parih ljudi slišal podobno zgodbo.

Namreč pri odpiranju kartonske embalaže, se mi vedno uspe porezati (kot je razvidno iz fotografije spodaj, ki je bila narejena pred uro in pol, ko sem to počel). Ranica sicer ni globoka, tudi izkrvavel ne bom zaradi tega, vendar je precej neprijetno, ko imaš na roki vedno ranice, ko odpiraš embalažo. Problem je v tem, da je embalaža narejena zobčasto in posledično imam roke kot kakšen mesar!

Prijazen nasvet novim lastnikom Fructala – spremenite hudiča to embalažo – ali pa vsaj spremenite tiste zobe, ki so zoprni tudi za prodajalke, ki morajo vzeti en sok iz embalaže, da s čitalnikom odčitajo črtno kodo!