Dunking Devils so tisti fantje, ki so s svojim akrobatskim zabijanjem postali finalisti oddaje Slovenija ima talent. Sedaj so skupaj s Slovenskimi železnicami posneli “promo video”, kjer pa zabijajo na drvečem vlaku (no, beseda drveč je zgolj za to, da je vse skupaj precej bolj zanimivo in atraktivno).

Za svoje zabijanje so izbrali vlak na relaciji Bohinj / Nova Gorica (bohinjska železniška proga) in tako tudi počastili 110 let te železniške proge. Prav tako pa so izvajali akrobacije na Solkanskem mostu – najdaljšem kamnitem železniškem mostu na svetu.

Video je atraktiven in zanimivo posnet, vsebuje par elementov ob katerih ti zastane dih – predvsem pa je vrhunska kamera in tudi triki, ki jih fantje izvajajo na vlaku.

The journey takes us along the 110 year old and the most beautiful Alpine Railway in Europe. Starting at the Solkan bridge, the largest stone arch bridge in the world, trough 36 tunnels, 54 bridges along the emerald green Soča river we end up at the amazing Bohinj tunnel, 7km long and carved into solid rock in 1906. By always improving, pushing the limits of what is possible and thinking outside the box the Dunking Devils and Slovenian Railways continue to inspire millions of people around the world!

Dunking Devils in Slovenske železnice / zabijanje na drvečem vlaku
Dunking Devils in Slovenske železnice / zabijanje na drvečem vlaku