Borut Pahor pusti Tanjo Pečar na dežju / kaj pa kavalirstvo predsednik??

Borut Pahor je zadnja leta še posebej na očeh javnosti. Predvsem po njegovi odločitvi, da bo postal ljudski človek in se preizkusil v različnih delovnih vlogah. Glede na to, da se Borut Pahor pojavi na vsaki “pasji procesiji” (kar je verjetno tudi njegova vloga), se mu potem zgodijo tudi razne čudne stvari, ob katerih javnost skoči v zrak in si misli svoje. Ampak Borut se požvižga na te stvari, kot se tudi na kavalirstvo in to tudi objavi na Instagramu.

Sicer je verjetno spodnja fotografija posneta ravno v napačnem momentu, ampak Borut Pahor je to fotografijo, kjer “prikaže svoje kavalirstvo” objavil na Instagramu in sicer s tekstom / Mokra kot miška. #proslava #Postojna #rainyday #rain☔ #presidentandfirstlady #firstlady #TanjaPecar #Pahor.

Najbolj smešno pri vsem je, da je ljudem všeč ta fotografija. Verjetno zato, ker ni nihče opazil, da je Borut lepo skrit pod dežnikom in pazi, da si ne zmoči svoje frizure, medtem ko njegova partnerica Tanja Pečar stoji na dežju z mokrimi lasmi in mokro jakno.

Namesto komentarja o njegovem odnosu do partnerke, bom zapisal zgolj to, da me nič več nič ne more presenetiti. In ja, Borut Pahor ima takšno funkcijo, da je precej na očeh javnosti, predvsem pa so njegove napake precej bolj izpostavljene v javnosti, kot pa so napake drugih politikov v Sloveniji. In namesto, da bi Borut Pahor s svojimi dejanji in držo bil inspiracija, se bojim, če ga kdo dejansko vzame za inspiracijo in ponavlja za njim!

A photo posted by Borut Pahor (@borutpahor) on

Borut Pahor / kaj pa kavalirstvo?
Borut Pahor / kaj pa kavalirstvo?
 1. Kavalirstvo? To je produkt patriarhalnosti.

  Tebi se zdi v redu, da mora moški držat dežnik nad žensko in s tem jasno nakazat moško nadvlado nad ženskami, ki očitno ne znajo poskrbeti same zase?

  Boš moral pa malo govorit s kakšno feministko ali feministom, da ti razloži zadeve, ker namreč nismo več v srednjem veku.

  CHECK YOUR PRIVILEGE!
  #misogyny #gamergate

 2. Kdo neki je tu vajenec in kdo mojster:

  Morda se pa že pripravlja na sprejem “bodočega” ameriškega predsednika, kajne?

Komentarji so zaprti.