MasterChef Slovenija 2017 ze prične 8.3. in tekmovalci se bodo potegovali za nagrado 50.000 eurov. Kdo se bo potegoval za naziv 3. slovenski MasterChef? Letos so zbrali osem neznanih in osem znanih slovenskih ljubiteljskih kuharjev. Med kandidati je tudi Sašo Šketa, za katerega upam, da postane zmagovalec šova MasterChef Slovenija 2017.

Žirija ostaja enaka, kot smo je navajeni – Alma Rekić, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi. Leto bo šov imel tudi četrto sodnico – tekmovalko ameriške različice MasterChef, medtem, ko bodo v kuhinji tudi Jan Plestenjak, Boštjan Romih, Davo Karničar, Irena Polanec..

Kdo pa so letošnji tekmovalci šova MasterChef Slovenija 2017?

  • neznani Slovenci, ki se bodo potegovali za naziv: Nina Plahčinski Drobne, Sara Rutar, Klara Avsenik, Mojca Gorkič, Elvis Kudić, Sašo Šketa, Iztok Jovan in Dušan Godunc
  • znani Slovenci, ki se bodo potegovali za naziv: Sašo Bertoncelj, Sašo Weilgoni – Mš, Salome, Lea Plut, Klemen Mramor – Clemens, Boštjan Meglič – Peška, Lucija Ćirović in Natalija Kolšek

Bolj smešno, kot vse ostalo se mi zdi, da od znanih Slovencev “poznam” samo imena Salome, Lucija Ćirović in Natalija Kolšek – za slednjo sem parkrat slišal. Takle mamo v Sloveniji, ko nimamo niti dovolj zvezd, da bi jih pripeljali v različne oddaje in bi bili vsaj malce prepoznavni.

Ampak nič hudega. Sašo Šketa je moj zmagovalec – njegove presne torte so noro dobre in upam, da mu uspe!