masterchef slovenija tekmovalci masterchef slovenija tekmovalci

Luka Pangos je zmagovalec 10. sezone oddaje Masterchef Slovenija

Včeraj je postalo jasno to, kar je bilo jasno že od prve oddaje Masterchef Slovenija. Luka Pangos je postal zmagovalec 10. sezone oddaje Masterchef Slovenija in domov odnesel 50.000 evrov. V finalu, ki je tokrat potekal dva dneva, se je pomeril s Klaro Šmigoc in na koncu so mu Mojmir Šiftar, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek dali več točk in tako je postal zmagovalec 10. sezone.

Letošnja sezona oddaje Masterchef Slovenija je bila precej bolj gledljiva, prav tako pa so v njej sodelovale osebe, ki so očtino že pred oddajo kaj “vrgle v lonec”. Posledično je bila oddaja precej bolj zanimiva in precej bolj atraktivna, kot so bile oddaje pred tem, ko sodelujoči niso znali pripraviti niti jajca.

Ko sem gledal prvo oddajo, sem stavil, da bo zmagovalec oddaje Luka Pangos, . Preprosto – vedel je, kaj pripravlja, in to, kar on pripravlja, je bilo na enkrat višjem nivoju od vseh ostalih. Ko sem Luko pred dobrimi 14 dnevi srečal v Ljubljani, sem ga ustavil in sem mu čestital za zmago. Njegov “poker face” je povedal vse – oni niso smeli govoriti o razpletu oddaje, ki je bila posneta že vnaprej, in verjetno je komaj čakal, da bo prikazana finalna oddaja in da bo lahko začel s svojim poslanstvom – ustvarjanjem visoke kulinarike na preprost način.

Čestitke Luki, prav tako pa tudi celotni ekipi, ki je tokrat sodelovala pri oddaji, in tudi vsem ostalim udeležencem. Očitno se da tudi pri nas narediti gledljiv šov, ki je brez nepotrebne drame, predvsem pa je na nivoju. Še je upanje. In tudi še je upanje za dobre kuharje v Sloveniji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja