Kam po travo (marihuano)? Na Petrol. Tam vas čaka Lemon Skunk. Kdor je že kdaj slišal za Lemon skunk, potem so se mu ob zgornjem naslovu verjetno zasvetile oči. Vendar pozor – vsebnost THCja v Lemon skunku je manj kot 0,2 odstotka, njegova cena pa je 9,90 evra.

V bistvu gre za “skunk”, ki ne zadane in je namenjen za pripravo čaja. Vsebuje 10 odstotni CBD, ki pozitino vpliva na nas. Glede na to, da še ni veliko raziskav in je to še precej neodkrito področje, se zadnje čase CBD tretira kot nekaj, kar bo rešilo vse težave tega človeštva.

Vendar nazaj k Lemon skunku. Glede na cene, ki so sedaj na voljo na črnem trgu, je tale cena skunka brez THCja precej visoka. Še posebej, ker gre za čaj – sam že dolgo nisem pil čaja za 5 evrov. Namreč, priporočajo pol grama skunka na 2 decilitra vode. O vplivih kajenja tega skunka sicer nimajo informacij, prav tako pa je potrebno biti previden, če vas slučajno ustavi policija in morate test ugotavljanja prepovedanih drog v telesu – kajti ta del tudi še ni povsem raziskan in testiran.

Če ste se veselili, da boste lahko sedaj konopljo legalno kupili na Petrolu – drži, lahko jo boste. Vendar ne boste dobili tiste konoplje od katere boste zadeti. Dobili boste vzgojeno v Švici in brez “zadetih” učinkov.

Glede na to, da je cena skunka na črnem trgu precej nižja, dvomim, da bo tole prodajna uspešnica. Mogoče pa bo kakšen turist padel na to in tudi dejansko nabavil “legalen skunk”.