Zakaj protest v Jelšanah proti centru za migrante na Dan osvobodilne fronte …

Civilna iniciativa Jelšane je danes organizirala protest proti centru za migrante, ki se ga je udeležilo okoli 400 udeležencev. Seveda so se na protestu pojavili predstavniki SDS, DOM in Generacije identitete. Slučajno je ta protest sovpadal z Dnevom boja proti okupatorju – Dnevom osvobodilne fronte. Naključje, kajne?

Ne, ne gre za naključje. Gre za precej preračunljivo dejanje pripadnikov desnice, ki se zadnja leta trudijo spremeniti zgodovino, predvsem pa uničiti spomin na partizanstvo. Pa vendar jim tudi tokrat ni uspelo. Na prostestu je bilo po poročanju medijev okoli 400 udeležencev – glede na to, da imajo Jelšane okoli 250 prebivalcev je bilo torej število tistih, ki so prišli podpirati protest zanemarljivo.

Ampak seveda ni šlo brez predstavnikov tistih, ki poskušajo na političnem parketu pridobivati točke s protiimigrantsko politiko in zastraševanjem. Saj se verjetno spomnite, da pred vsakimi volitvami čez noč pred našimi mejami nastanejo neskončne kolone migrantov – preko 50.000 je bila zadnja številka, ki jo je komuniciral Branko Grims.

Sedaj se približujejo EU volitve in seveda je potrebno začeti s strašenjem volivcev in sedaj je pravi čas, da pravljičarji začnejo spet s pravljicami. Verjetno se marsikdo spomni ustrahovanja, da bodo migrantje posilili naša dekleta, da bodo uničili našo vero in da bodo uničili Slovenijo s svojim prihodom.

Kljub temu, da redno spremljam številke migrantov v Sloveniji (vir) pa nisem nikjer zasledil podatkov o številnih posilstvih in vsem ostalem – domoljupci to zaprmej razložijo, da gre za potvarjanje resnice. Še tiste informacije, ki jih objavijo na Nova24, uporabniki spleta v trenutku razkrijejo – da gre za #fakenews.

Prav predstavljam si bolečino desnice te dni, ko se praznuje Dan boja proti okupatorju, Dan zmage nad fašizmom in nacizmom … In kljub temu, da se trudijo na vse pretege, da bi spremenili zgodovino – jim to ne uspeva, niti jim ne bo nikoli uspelo!

 1. Ma nehajte s tem levimi, desnimi in tralala..TEGA JE ŽE DOVOLJ VEČ KOT DOVOLJ!!!!! Ljudje želimo živeti vsi, mladi in stari.

  Dajte se že enkrat lotiti delati.

  Odpravite mafijo v državi.

  Vsaka Tarča, ki je, je izkoriščanje delavcev .

  Neplačevanje prispevkov in to državne službe in ranljive skupine.

  SRAM NAJ VAS BO- snažilke, vzdrževalci, delavci- ne beli ovratniki- njih najbolj izkoriščate.

  Uredite zdravstvo, odpravite lobije, ne da vsem to paše levim, desnim,roza, plavim in to od 1991 dalje.

  In skrbite za blaginjo vseh. Ne da ne deluje pravo, da smo
  dvorazredni državljani itd.. Od poslovnežev, bogatašev stojijo palače na črno, hišniku pa ste rušili DOM- sram naj vas bo.

  PRIČNITE DELATI- VSI

 2. Levi bebčki očitno živite v paralelnem vesolju, kjer Človeka ne more biti, so le vrhunski primati enakih želodcev in njihovi posvečeni svečeniki. Natanko tako kot so nekoč razmišljale v črno oblečene tercijalke. Le da imate danes za razliko od slednjih neskončno večjo možnost žebranja litanij svojih svečenikov. Klavrna parodija intelekta.

 3. dej ne nabiji no, Noben noče spremenit zgodovine, dejstva so dejstva, ne pa spreminjanje

Komentarji so zaprti.