Všeč mi je, ko si Bernard Brščič da avtogol in se tega sploh ne zaveda. Tudi danes mu je uspelo to. Na Twitterju je objavil tvit, kjer se je pridušal čez “rjuhe” na ženski, ki niso samo verski simbol … Ampak pozabil je, da je s tem pljunil v lastno skledo in definitivno pričakujem odziv RKC na to njegovo izjavo. Zakaj ga motijo nune?

Kakršnakoli “rjuha” na ženski ni samo verski simbol. Je zlasti simbol nasilja nad ženskami in znak, da se muslimani niso prišli integrirat, ampak dominirat. Ko si v Rimu, se obnašaj kot Rimljan! #StopIslam

Bernard Brščič je v vsem svojem zagonu, da bi čim bolj “pljuval” čez Islam, pozabil, da so tudi nune oblečene v “rjuhe”. Verjetno se nune strinjajo z njim, da so simbol nasilja nad ženskami in da se niso prišle integrirat, ampak dominirat – kakor je on zaključil.

In očitno je s stavkom – Ko si v Rimu, se obnašaj kot Rimljan, želel poudariti, da podpira, da se lahko muslimanke oblačijo po svoji volji, ko so v Sloveniji. Saj se tudi nune oblačijo tako, kajne?

V bistvu se sprašujem o tem, če mogoče ni Bernard Brščič dejansko zagovornik Islama in njihovega oblačenja, kajti sicer je tale njegov tvit najboljši avtogol zadnjega desetletja. In zanimivo je, da mu njegovi privrženci množično lajkajo objavo. Očitno jih je veliko podobno mislečih tudi na desni strani. V bistvu sem pozitivno presenečen. Ali pa samo ne štekajo tvita … Tudi to je možno.

Zakaj Bernarda Brscica motijo nune rjuha na zenski je simbol nasilja nad zenskami
Zakaj Bernarda Brscica motijo nune rjuha na zenski je simbol nasilja nad zenskami