Marjan Šarec je na Twitterju blokiral Janeza Janšo in Janez Janša je to komentiral v tvitu z besedami: Ko PV s 13% podporo volivcev, ustoličen od #globokadržava dokončno izgubi živce. Pozabil je omeniti, da je on blokiral večino slovenskih tviterašev – vse, ki imajo drugačen pogled na stvari kot on. Ob tem, da se Janez Janša zavzema za svobodo govora …

Vsake toliko časa se na Twitterju zgodi kakšna drama, ko se nekomu z desnice stori krivica. Tako se je pred dvema dnevoma storila krivica Janezu Janši, saj ga je Marjan Šarec blokiral in očitno s tem povzročil njegov odziv, ki je na desnici požel številne všečke.

Moje mnenje glede tega je povsem preprosto – vsak sam si lahko izbiral koga bo sledil in koga bo blokiral. Če lahko Janez Janša blokira tviteraše, ki ne razmišljajo kot razmišlja on, potem ima tudi Marjan Šarec možnost, da stori podobno. Ampak očitno je Janeza njegovo dejanje zabolelo in je moral potarnati pri svojih sledilcih.

Seveda je sledil množičen odziv Janezov sledilcev in par primerov kako oni vidijo situacijo:

  • to je dokaz ,da ni predsednik,ampak navaden nešolan idiot,z 6 popravnimi

Mislim, da je dovolj jasno zakaj se nekdo odloči da nekoga blokira. In kot sem zgoraj že omenil – vsak ima možnost, da se sam odloča o tem koga bo blokiral. Tako Janez, kot tudi Marjan. Ampak seveda sledilci Janeza tega ne razumejo ..

p.s.: da tega, da Janez Janša sam sebe retvita niti ne omenjam …

Marjan Sarec na Twitterju blokiral Janeza Janso kakšni so bili odzivi Janezov sledilcev
Marjan Sarec na Twitterju blokiral Janeza Janso kakšni so bili odzivi Janezov sledilcev
Marjan Sarec na Twitterju blokiral Janeza Janso kakšni so bili odzivi Janezov sledilcev1
Marjan Sarec na Twitterju blokiral Janeza Janso kakšni so bili odzivi Janezov sledilcev1