Oddaja Studio City je na sporedu nacionalke vsak ponedeljek. Včeraj so na tviter profilu objavili, da oddaja zaradi objektivnih razlogov izjemoma odpade. Desnica je bila nad tem navdušena in številni njihovi pripadniki so včeraj tvitali o tem. Seveda je Janez Janša všečkal te tvite. Pa vendar …

Studio City se je nekoč imenoval Studio Ljubljana. Prva oddaja je bila na sporedu 6. julija 1989 in leta 1993 so jo preimenovali v Studio City. Oddaja ima kilometrino in njen voditelj Marcel Štefančič je nekaterim všeč, drugim pa malce manj.

Očitno je, da desnici ni niti najmanj všeč, sicer si ne predstavljam vseh teh tvitov desničarjev, ki so se včeraj navduševali nad odpovedjo oddaje. Pa vendar je bil razlog za odpoved oddaje to, da je voditelju umrla žena. Očitno desnica, z Janezom Janšo ne premore niti kančka pietete … Žalostno, ampak to je realnost Slovenije …

Spodaj so tviti, ki so sami po sebi dovolj povedni o teh ljudeh. Agortaa je profesorica Alenka Gortan …

In še dokaz, da se tudi Janez Janša navdušuje nad tem …

Ko se desnica navdusuje ker je odpadla oddaja Studio City in Janez Janša to vsecka

Ko se desnica navdusuje ker je odpadla oddaja Studio City in Janez Janša to vsecka

4 Responses to Ko se desnica navdušuje, ker je odpadla oddaja Studio City in Janez Janša to retvita

 1. Anonimno pravi:

  Kje vse novinarji vidite zgodbe. Neverjetno posploševanje mnenja enega ali dveh bralcev, in že je kriva SDS in DESNICA. Res nimate nič drugega za orocati?!

 2. Tomaž pravi:

  Najprej sožalje Marcelu in pohvala avtorju za ta clanek.
  Ne vem če še imaš v spominu prometno nesreco v Avstriji letos poleti, ko sta zivljenje izgubila dva “zavedna slovenca”. Nova24 in Demokracija sta o njuju pisala, češ koliko sta naredila za Slovenijo in narod. V bistvu bilo tako da sem pričakoval najmanj dan žalovanja. Ker mi pa imena niso bila znana, sem pač vprašal KAJ je tisto kar sta tako veliko naredila za slovence, torej tudi mene. Z vsem dolznim spoštovanjem do pokojnega para.
  Seveda sem namesto odgovpra dobil žaljivke in kako nekulturen oh in sploh sem. Na twterju in FB sem našel le nestrpne izjave tega pokojnika, polne sovraštva.
  Kmalu zatem sta nas zapustila 2 znana slovenca, igralec Milan Štefe in umetnik Max Modic.
  O tem pa niti besede. Opomnil sem uredništvo Nove24, seveda nič odgovora.
  Brez komentarja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.