Facebook praznuje 15. let kako je Facebook Mark Zuckerberg spremenil svet Facebook praznuje 15. let kako je Facebook Mark Zuckerberg spremenil svet

Facebooku ne dajem dovoljenja za uporabo mojih slik / pa ne že spet!!!

Spet je tisti čas v letu, ko ljudje mrzlično delijo objavo o novem Facebook pravilu. Facebooku ali katerim koli subjektom, povezanim s Facebookom NE DAJEM dovoljenja za uporabo mojih slik, informacij, sporočil ali objav, tako za preteklost kot v prihodnosti. S to izjavo obveščam Facebook, da je strogo prepovedano razkrivati, kopirati, distribuirati ali ukrepati proti meni na podlagi tega profila in / ali njegove vsebine. Vsebina tega profila je zasebna in zaupna informacija! Kršenje zasebnosti se lahko kaznuje z zakonom (UCC 1-308-1 1 308-103 in Rimski statut).

Ne, nič od zapisanega zgoraj ne drži. In tudi če boste vsak dan objavili to isto sporočilo se ne bo nič spremenilo. Če ne želite, da Facebook uporablja vaše fotografije in vse ostalo, kar ste objavili na tej platformi – potem izbrišite svoje račun. Pa še v tem primeru imajo shranjene vse vaše podatke.

Če koga dejansko zanima kaj se dogaja z njegovimi fotografijami, ki jih je objavil na Facebooku – potem si je vredno prebrati Pogoje uporabe, kjer je vse skupaj povsem natančno razloženo. Razumem, da se je težko prebiti čez ves tekst, vendar je včasih to tudi potrebno.

Facebook praznuje 15. let kako je Facebook Mark Zuckerberg spremenil svet
Facebook praznuje 15. let kako je Facebook Mark Zuckerberg spremenil svet
  1. Ja, tudi jaz sem facepalm-al ko sem to videl *PONOVNO* objavljeno na par *TEHNOLOSKIH* forumih ki jih spremljam… Pomoje res rabimo eno novo apokalipso, mogoce bo pa ta koronavirus to.

Komentarji so zaprti.