Zavod Iskreni zadnje čase buri duhove, ker jim je minister podaril 130.200 evrov. Tudi prej so jih s svojimi članki in aktivističnimi akcijami. Če imate težave z drkanjem – samozadovoljevanjem, potem vam lahko zavod Iskreni pomaga pri tem. Vsaj po številnih člankih, ki jih imajo objavljenje, so očitno sami strokovnjaki za to področje med njimi.

Iz dveh člankov na Iskreni.net sem izbral par poudarkov, da vam bo jasno kako hudičevo velika težava je drkanje! To za njih niso šale. In seveda gre pri njih zgolj za teologijo telesa – pri njih vsaka spolna aktivnost, ki ni povezana z “odprtostjo za življenje” ni primerna. Z drugimi besedami – če ste samski, ločeni, LGBT, neporočeni – potem za vas ni seksa. Vse jasno, kajne? In potem seveda pride tudi do člankov o tem kako prenehati z drkanjem, kajti za njih je to nedopustno:

  • Redno samozadovoljevanje, kljub temu, da smo v stalnem odnosu oz. poročeni, je zelo razširjena oblika zasvojenosti.
  • Moški in ženske smo ustvarjeni za odnos – torej tudi v spolnosti!
  • Povsem znano je dejstvo, da si alkoholik najtežje prizna, da je alkoholik. Podobno je pri samozadovoljevanju. Zato je prvi in najtežji korak priznanje, da sem zasvojen s samozadovoljevanjem oz. s pornografijo. Vsi, ki ste verni, je tu primeren čas za spoved.
  • Pri odločitvi, da prekinemo s samozadovoljevanjem je zelo pomembno, da poskrbimo, da skoraj ne bo priložnosti oz. zunanjih vzpodbud, da bi spet zatavali.
  • Samozadovoljevanje v zakonu s psihološkega vidika pomeni, da se počutimo povsem osamljeni in nerazumeljeni.
  • Ko nekdo sebe raje razvaja kot pa podarja in ko je orgazem ločen od akta spolnosti, ljubezni in tega, kar le-ta prinaša, je stati pred oltarjem in si podariti poročne zaobljube dejansko le prazen obred.
  • Mož, ki se samozadovoljuje, bo prenesel fantazije v domačo splanico, na svojo ženo. Pravzaprav bo seksal s svojo domišlijo in ne ljubil svoje žene. Tako je žena zreducirana na objekt, ki bo zadovolil želje moža, in ne na osebo, kateri se je mož podaril v polnosti ljubezni.

Vse jasno, kajne? Samo še manjka, da bi zapisali, da je drkanje smrtni greh.

Da ne bo pomote. Super je, če se sami držijo svojih naukov. Da pomagajo svojim verujočim, ki imajo težave z drkanjem. Zakaj bi me motilo, kajne?

Vendar, ko se taisti začnejo vpletati v vse sfere življenja, pa to ni več šala. Družinski zakonik je bil en tak primer. Pravica do splava. Da ne omenjam Disneyeve risanke zaradi katere so skočili v zrak. Ko začnejo s svojo miselnostjo posiljevati druge, pa se konča njihova svoboda – podobno, kot jaz ne bom Janezu Ciglerju Kralju, ki je bil soustanovitelj zavoda, težil, da mora drkati.

Očitno za njih ne velja, da se moja svoboda konča kjer se začne svoboda drugega. In očitno se čutijo poklicane, da delijo svoje “nauke” drugim. Kako krščansko, kajne?

drkanje iskreni