Milan Krek Milan Krek

Milan Krek / Po 15. februarju ne bo več težav glede cepiva. Cepil se bo torej lahko vsak, ki bo to želel

Danes smo 15. februarja. Dan, ko naj v Sloveniji naj ne bi bilo več težav glede cepiva. Vsaj tako je zatrdil Milan Krek pred kamerami sredi januarja. 15. februar naj bi bil po njegovem dan, po katerem naj bi se lahko cepil vsak, ki bo to želel. Kam se naj grem danes cepiti?

Milan Krek. Ker smo danes 15. februarja, me zanima, če mi lahko prosim javite kam naj se grem danes cepiti? Ker očitno imamo dovolj cepiva v Sloveniji, samo pogrešam načrt cepljenja – oz. strategijo cepljenja, kajti v danih razmerah nihče nima pojma kdaj pride na vrsto. Ampak verjamem, da vi, Milan Krek, jasno veste kdaj pride kateri državljan na vrsto, saj sicer ne bi izjavljali tako vehementno neumnih izjav, da se bomo po 15. februarju lahko cepili vsi, ki si bomo to želeli.

Seveda obstaja še ena možnost, ki jo ne smem pozabiti. Mogoče pa je Milan Krek imel v mislih leto 2023, ali pa še kakšno leto kasneje, ko se bomo lahko tudi Slovenci cepili …

Milan Krek
Milan Krek
  1. Za vse, vključno s piscem tega članka, ki se želijo cepit,vesela novica: UKC ljubljana, oddelek za možgansko kirurgijo, ponosno razglaša, da bodo v sredo, 18.2. 2021, spet začeli opravljati lobotomije.

  2. Pojasnilo: operacija je enostavna. Možnosti poslabšanja obstoječega stanja ni! Skratka, sterilizirana bor mašinca, primerno dolg in velik sveder za železo, zavrtaš par cm v globino , in, voila!

  3. Anonimnež, očitno si ti to že opravil, ko se tako dobro spoznaš na postopek. Ampak je videti, da ni bil uspešen…Ti bo Tvito lastnoročno zvrtal še eno luknjo domobranclsko.

Komentarji so zaprti.