majbert pharma hgt test majbert pharma hgt test

Fakof / ker sem se držal ukrepov in se nisem okužil s Covid-19 in ker ni dovolj cepiva ne smem v države na rdeče seznamu

Kaj je absurd? To, da sem se držal ukrepov in se nisem okužil s Covid-19 in da za to sedaj ne smem v tujino v države na rdečem seznamu. Ali pa to, da je država nabavila premalo cepiva in posledično ne bom cepljen nekje do septembra (še vedno ni jasno katerega leta) in posledično ne smem v tujino v države na rdečem seznamu! Ja, to je realnost Slovenije v letu 2021, ko ni demokracije, ampak imamo janšizem.

Želite potovati v države na rdečem seznamu? Če želite iz Slovenije, potem morate biti cepljeni, ali pa ste že preboleli Covid-19. In če želite vstopiti v katero od držav na rdečem seznamu, potem te države od vas zahtevajo negativni PCR test.

Zadeva ni več smešna, je pa to modus operandi te ablasti. Če ste se držali ukrepov in izogibali stikom, posledično se niste okužili s Covid-19 in posledično niste povzročali stroška državi z zdravljenjem, potem vas država za to ne bo nagradila.

Ne, ravno obratno. Država vas bo kaznovala, da ne boste morali iti v države na rdečem seznamu. Zabavno, kajne? Država bo nagradila tiste, ki so se okužili, da bodo šli lahko preko meja v države na rdečem seznamu. Ostali pa bomo počakali v Sloveniji, da se okužimo in da postanemo strošek države.

Po enem letu se zavedam, da sem totalen bedak, ker sem se držal ukrepov, ker sem se izogibal stikov, ker sem nosil masko in nisem kršil odlokov. Bedak! In fak of vladi!

Namesto, da bi kršil vse odloke, se okužil in prebolel Covid-19 in sedaj šel mirno preko meje v države z rdečega seznama, bom moral čakati, da me nekdo okuži, da prebolim Covid-19, povzročim ogromen strošek državi in da potem dobim negativni izvid.

Se še kdo sprašuje zakaj toliko pizdim nad to državo? In zakaj se v njej vsak dan bolj počutim kot talec?

majbert pharma hgt test

 1. Težko mi gre od tipk, ampak tukaj se pa strinjam s tabo Roni.

  Dejansko smo “ta pridni” dobili en lep šamar.

  jebi ga, zdržali bomo še tole, pol pa….verjetno tudi naslednje

 2. Jop, prav si napisal.. Bolj sicer bil priden bolj te jebe tale vlada. Jansizem je un velik nateg in kraja pri belem dnevu

 3. Lahko slediš vsem odlokom, se testiraš tedensko in nasploh izvajaš samozaščitne ukrepe, pa vseeno fašeš covid. Od ponedeljka tako prebolevam korono, poleg dveh dni povišane telesne temperature in bolečin v mišicah, je sedaj bolje. Tedenski hitri testi so vsi do zdaj pokazali negativen izid.

  Bi reku, da je korona pač sreča. Dobiš ali pa ne. Vsi teli ukrepi okoli korone so pa en pokazatelj: navkljub tehnološkemu napredku tega sveta, je edino kar je prišlo ven od te pandemije nekaj cepiv. Zdravila trenutno še zmeraj ni, je samo cepivo. Stroka in politika pa očitno nimajo znanja, kako ustavit širjenje virusa. Tehnologija tu še ni dobra.

  Se pa strinjam z napisanim. Ukrepi brez pravega smisla.

  Srečno.

 4. nisem sledil odlokom, nisem upošteval njihovih pravil, nisem in ne nosim maske in se nisem okužil, a jeban s strani države prav tako

Komentarji so zaprti.