ops rumeni jopici vdor na rtv ops rumeni jopici vdor na rtv

OPS looneyi v rumenih jopičih v terorističnem napadu vdrli v studio Odmevov / sta Hojs in generalni direktor RTV že odstopila?

Zgodilo se je. Looneyi aka Osveščeni prebivalci Slovenije so včeraj oblečeni v rumene jopiče vdrli v studio Odmevov in poskusili izvršiti teroristični napad na novinarje in zaposlene, ki jih že mesece nadlegujejo pred vhodom. Zanima me, če sta Hojs in generalni direktor RTV že odstopila, ker v vsem tem času nista uspela zaščititi zaposlenih na RTV pred nadlegovanjem antivakserjev, ki imajo odločbo, da virus ne obstaja.

Vrag je vzel šalo, bi lahko mirno zapisal za včerajšnji dogodek na RTV. To, da skupina pobeznelih ljudi, ki že mesece nadlegujejo zaposlene na RTV brez težav vstopi v studio Odmevov in da jih pri tem nihče ne zaustavi je milo rečeno teroristični napad. Glede na to, da zaposlenih ni nihče zaščitil, kljub pozivom k temu je potrebno pripisati dejstvu, da so verjetno Hojs & co. povsem zadovoljni z delovanjem looneyev, saj si na vsak način želijo uničiti in podrediti javno TV. Še korak naprej pa je že včerajšnji tvit Hojsa, ki je že zdavnaj odstopil in se dela, da je minister, da so ti looneyi povezani s petkovimi protestniki.

Seveda, kako prozorno in predvidljivo. Ampak looneyi so malce “zajbeali”, saj so imeli oblečene rumene jopiče, ki pa so Hojsu in Mahniču zelo dobro znani in posledično pokažejo zakaj se vse to dogaja. Ker si ablast želi uničiti javno RTV in ker so jih protestniki trn v peti – niti najmanj ne dvomim, da niso ti ljudje vodeni iz kleti na Trstenjakovi.

Če se kdo sprašuje zakaj je prišlo do tega? Leto in pol shizofrene komunikacije ablasti. Leto in pol žaljenja in poniževanja vseh, ki niso na desnem polu. Leto in pol uničevanja in teptanja človeškega dostojanstva in sprejemanja odlokov, ki padejo na ustavnem sodišču. Leto in pol “jebanja” naroda v glavo, ker so pač sedaj SdSovci na ablasti in za njih ne veljajo nobeni zakoni, ustava. Leto in pol sistematičnega uničevanja STA, RTV in valjenja vso krivdo na narod.

In potem ti v pravem trenutku, ko Hojs predstavi neustavni predlog zakona o verbalnem deliktu (133. člen) looneyi vdrejo v studio Odmevov in Hojs se takoj javi, da je krivda za to pri petkovih protestnikih. Ne, Hojs, krivda je zgolj in samo na tebi, ker nisi uspel zaščititi ljudi pred looneyi. Zakaj, to je tebi najbolj jasno.

Še bolj žalostno je, da je včeraj potekal miren petrkov protest proti ablasti in so policisti na veliko popisovali udeležene. Sicer se jim ni sanjalo zakaj, ker jim očitno tega niso sporočili in so morali spraševati “bazo” zakaj jih popisujejo. In tudi to, da je 9 policistov in dva kriminalista nadlegovalo mladoletnega udeleženca protesta je dovolj zgovoren podatek, da živimo v fašizmu!

Pričakujem, da Hojs in generalni direktor RTV odstopita, saj jima ni uspelo zaščititi zaposlenih pred terorističnim napadom na RTV – vsaka podobnost z zavzetjem Kapitola s strani Trumpovih privržencev (ravno tako antivakser looneyev) ni naključna!

ops rumeni jopici vdor na rtv
ops rumeni jopici vdor na rtv
  1. Had, lep pozdrav od (bivšega) so-bloggerja, a žal ti moram reči, da si (po mojem mnenju seveda!) s tem zapisom zopet zapadel v polje tistih, ki ste sicer 100x bolj inteligentni (in niste fanatični kot tile), vseeno pa ne morete ven iz mehurča svojih navad, t. j. pisanja na podlagi politične pripadnosti. Namesto da bi za to dejanje okrivil izključno združbo fanatikov “Gibanje OPS” (prepričancev v nekaj na podlagi YouTube in Facebook videov ala »Je rekla ena gospa v videu, da je slišala da so ljudje tudi umrli od cepiva!« itd. #nocomment ki jih noben proti-argument ne bo za nič na svetu prepričal v nasprotno), si šel po stari poti in za to okrivil vlado, JJ, Hojsa ipd. Dejstvo je, da je ta vlada sedaj izjemno tolerantna do (vsakih vrst) protestnikov, looney-ev in podobnih, tu pa je šlo pa za vprašanje pravice zbiranja na javnem mestu pred “javnim servisom”. Očitno policisti niso imeli podlage, da bi jih odstranili, drugače bi že jih. Kar se pa ostalega napisanega tiče, je moje mnenje, da je vlada naredila vse kar je lahko, da je uvajanje anti-covid19 ukrepov (vsakega posebej) pospremila z večkratnim pojasnevanjem s strani medicinske stroke.

    P.S. Tole refreshanje strani je zelo neprijetno, ker tistemu, ki piše komentar, vse napisano izgine v določenih intervalih osveževanja strani. Tako da sem moral cel komentar najprej napisati v nek .txt fajl, šele potem sem ga prilepil sem in objavil.

    lp., Tadej P.

Komentarji so zaprti.