Osveščeni prebivalci Slovenije so skupina looneyev, ki trdijo, da virus ne obstaja in imajo odločbo, da virus ne obstaja. Že nekaj časa “taborijo” pred RTV Slovenija, ker si želijo razširiti svojo vero o neobstoju virusa tudi preko “njihovega medija” – ker plačujejo RTV naročnino, jim to seveda po njihovo pripada. Včeraj je šel mimo njih Igor Bračič (Slon&Sadež) in se je zaradi provokacije ustavil pri njih in si vzel pol ure časa in priznam, da ima Igor železne živce in da jih je tako “pošolal”, da bi morali spakirati “kufre” in iti domov premišljevati o njegovih besedah.

To, da obstaja skupina ljudi, ki trdi, da virus ne obstaja ni nič novega. Imenujejo se Osveščeni prebivalci Slovenije in vodi jih “pojoči major Ladislav Troha”. Ko pride ta skupina na proteste skupaj prepevajo, si ploskajo, ko predstavljajo “dokaze o neobstoju”, ki so jih našli na internetih in se obnašajo kot sektaši, ki ne pustijo drugemu do besede ali pa do lastnega mnenja. Zgolj njihovo mnenje šteje, vse ostalo pa je pač del “zarote globalistične mafije”. Z drugimi besedami – žalostni ljudje se, ki na internetih najdejo somišljenike in potem skupaj verjamejo, da virus ne obstaja.

Včeraj je šel mimo njih Igor Bračič in si vzel čas, da jim je nalil čistega vina. Da jim je povedal kar jim sicer nihče ne, ker se nikomur ne da izgubljati časa z njimi. Ker so precej intelektualno podhranjeni oz. njihovi dokazi so kot dokazi SdSa, ki na soočenjih mahajo s “sprintanimi” izjavami, je bilo njegovo delo sicer precej lahko – ampak ker je njihov nivo globoko pod nivojem Igorja, je bilo njegov trud precej Sifizov. Prepričanim looneyem pač ne moreš dopovedati ničesar.

Če imate pol ure časa, potem toplo priporočam ogled spodnjega videa, kjer je Igor ponujal celo stavo za 1000 evrov, če mu dokažejo, da virus ne obstaja kot trdijo. Njihov “argument”, da imajo odločbo o tem, da virus ne obstaja, ki jo je “napisal” doktor Igor Švab je bil “debunkan”, saj je Igor Švab sam zapisal: Ne vem, kateri dokument kažete, ampak jaz zanesljivo nisem trdil, da virusa ni. Gre za nedopustno manipulacijo z mojim imenom in položajem medicinskega strokovnjaka,

Bravo Igor Bračič za železne živce in konfrontarcijo, ampak se bojim, da itak niso ničesar razumeli, saj živijo v svojem svetu, ki pa je precej drugačen od sveta v katerem sicer živimo.